2020. november 06. 12:11
Még soha nem volt ilyen egyszerű energiát vinni az alkalmazásaiba
Az ipar 4.0 és az IIoT növekvő igényt generálnak a folyamatirányítási technológiák iránt.

A modern automatizálás-technika és a hozzá tartozó berendezések sok áramot igényelnek. Ezenkívül az egyre bonyolultabb telepítési koncepciókkal nő a készülékek száma is és egyre több olyan komponenst alkalmaznak, mint az E-/A-modulok, szenzorok vagy vezérlőmodulok. Az ipar 4.0 és az IIoT emellett növekvő igényt generálnak a folyamatirányítási technológia iránt. Még a mechanika területe is a pneumatikustól az elektromos hajtás irányába fejlődik, így nő a nagyteljesítményű alkalmazások iránti igény.

A Murrelektronik szerelhető áramcsatlakozóival játszi könnyedséggel eljuttathatja a szükséges teljesítményt a terepre. A Murrelektronik különféle alkalmazásokhoz kínál kábeleket, nagy választékban, kis szériában, és csatlakozóvezetékkel együtt, amit az adott alkalmazáshoz méretre pontosan konfekcionálunk.

M12-Power csatlakozó – Biztonságosan összeszerelhető – 63 V/16 A ill. 630 V/12 A

Az új M12 Power a Murrelektronik kompakt és nagyteljesítményű szerelhető M12 csatlakozója. Alkalmas lineáris hajtások, léptető motorok biztonságos és összedugható csatlakoztatásához és terepibusz modulok tápvezetékeihez. Az alkalmazásokban ez a 7/8”-os csatlakozók megfelelő alternatívája, ha kis helyen nagy teljesítménysűrűségre van szükség.
A szerelhető csatlakozók kimagaslóan ellenálló és halogénmentes fröccsöntött PUR köpennyel készülnek. Így alkalmasak a legdurvább ipari alkalmazásokban való használatra is. Az integrált rezgésvédelem az ütéseknek és vibrációnak kitett környezetben is biztonságos csatlakoztatást tesz lehetővé.

MQ15 csatlakozó – Szerelés gyorscsatlakozó technikával

Az MQ15 praktikus gyorscsatlakozó rendszerével győz meg. Egy kézmozdulat, és már össze is szerelte. Elég egy negyed fordulat, kész. Ezzel a telepítéskor 80 százalékos időmegtakarítást érhet el. Az MQ15 alkalmas aszinkron és háromfázisú indukciós motorokhoz 7,5 kW-ig, és optimális az energiaelosztáshoz. Az utólag is beszerelhető peremes csatlakozókkal az aszinkron és háromfázisú indukciós motorok készen állnak az egyszerű bedugható MQ15-tel való csatlakoztatásra.

7/8" (mini) csatlakozó – Erőteljes kompakt csatlakozó

A 7/8”-os vezetékek tökéletes megoldást jelentenek a vezérlő áramkörökhöz. Ezek a c(UL)us-listán regisztrált kábelek megfelelnek az észak-amerikai ipari szabványnak és évtizedek óta használják őket az egész világon komponensek és készülékek áramellátásához. A robusztus vezetékek alkalmasak érzékelők, működtető egységek, mérőeszközök és sok más komponens csatlakoztatásához.

M23 csatlakozók – Szervomotorok egyszerű és szigetelt csatlakoztatása

A vezetékek összekapcsolják a szervószabályozókat a hajtásokkal. A motor felőli oldalon fröccsöntött köpenyes szerelhető M23 csatlakozók közül választhat a legkülönbözőbb érintekző-kialakításokkal. A szerelhető teljesítmény-csatlakozóknál a Siemens Sinamics programban megadottak szerint különböző kábelvég-kialakítások közül lehet választani.

Töltse le a White Papert most és kérjen ingyenes M12 Power mintát!