A decentralizálás legmagasabb foka
A Murrelektronik Cube67 moduláris terepibusz-rendszere a tökéletes decentrális installációs koncepciók megvalósításához. Rugalmasságának köszönhetően minden alkalmazáshoz a tökéletesen odaillő megoldás valósítható meg – az IP20 védelmi besorolástól az IP69K-ig mindenütt. (X)
TÁMOGATOTT TARTALOM

A Cube nagyfokú funkcionalitás biztosít, dugós csatlakozókka van ellátva, robusztus és kompakt kialakítás jellemző, egybe öntött modullal, valamint multifunkcionális be- és kimenetekkel rendelkezik. A modulokat a szenzorok és aktorok közvetlen közelében helyezik el. A busz-csomóponthoz egy rendszervezeték biztosítja a kapcsolatot, ezen keresztül történik az adat- és áramátvitel is. A széleskörű diagnosztikai lehetőségek maximális áttekinthetőséget biztosítanak. A decentralizációnak köszönhetően lényegesen kevesebb sorkapocs kell a kapcsolószekrényben, ezzel hely szabadul fel.

Cube67 alkalmazás közben

A Cube67 terepibusz-rendszer lehetővé teszi a „rendszerváltás nélküli buszcserét”. Az installációs koncepciók legkülönbözőbb vezérlési koncepciók alatt is üzemeltethetők ugyanúgy. Ehhez egyszerűen a kívánt terepibusz-protokollal installálja a buszcsomópontot. A Murrelektronik minden gyakori terepibusz-rendszerhez kínál buszcsomópontot. A Cube-megoldások egy gép életciklusának minden szakaszában a maximális költség-teljesítmény-arányt nyújtják: az egyszerű konstrukcióknál, a gépek gyors összeszerelésénél, a hibamentes üzembe helyezésnél és a gépek magas rendelkezésre állásánál a hatékony üzemeltetéshez.