Tökéletes kivilágítás gépekhez
A Murrelektronik Modlight Illumix-sorozatának géplámpái a gépek és a berendezések optimális kivilágításáról gondoskodnak karbantartást nem igénylő, hosszú élettartamú LED-technológiával, a napfénynek megfelelő minőségben.

A kompakt felépítésű Slim Line lámpák ideális megoldást kínálnak a szűk helyeken működő gépek és berendezések számára. A nagy igénybevételnek kitett ipari környezetben az alumíniumházzal és a 4 mm vastag, egyrétegű biztonsági üveggel a Classic Line világítótestek jelentik a megfelelő fényforrást, ezért ezek a lámpák a klasszikus berendezés- és gépgyártás területén is használhatók.

A közvetlen megmunkálási közegekben való használatra, ahol a lámpa állandóan érintkezik a hűtő- és kenőanyagokkal, a magas, IP 69K védettségi osztályú Modlight Illumix Xtreme Line jelenti a megfelelő választást. A lámpa akár szubtrópusi körülmények között, tartósan 55 °C hőmérsékleten is 100 százalékban tömítetten működik.

A lámpák LED-technológiája rendkívül gazdaságos a halogénizzókhoz képest, mivel 105 lm/W fényhasznosítással, lényegesen kisebb teljesítményfelvétel mellett azonos lumenszámot biztosít. A LED-ek nem tartalmaznak ólmot és mérgező higanyt, így nem terhelik a környezetet.

Extrém körülmények között is tökéletesen tömített (forrás: Murrelektronik)