Praktikus rögzítőkapcsok dugaszolható csatlakozókhoz
Az M8-as és M12-es méretű, kör keresztmetszetű dugaszcsatlakozókhoz kifejlesztett új, univerzális kapcsokkal a csatlakozók kényelmesen rögzíthetők a berendezésekben és gépekben.

A Murrelektronik rendkívül erős műanyagból készülő, kompakt rögzítőkapcsai tetszőleges számban, modulárisan sorolhatók. Ennek köszönhetőn számos dugaszcsatlakozó rögzíthető egymás mellett. A rögzítőkapcsok a kábelkötözőket helyettesítik, amelyek ugyan teljesítik a rögzítés célját, azonban a telepítés és a karbantartás során nem olyan praktikusak, mint a rögzítőkapcsok, amelyek egyetlen mozdulattal, szerszám nélkül oldhatók és rögzíthetők újra.

A rögzítőkapcsok kétféle méretben állnak rendelkezésre, egyfelől a klasszikus M8-as és M12-es dugaszcsatlakozókhoz, másfelől – kissé nagyobb kapcsokkal – árnyékolt M12-es vezetékekhez. A két változat szabadon kombinálható egymással.

A rögzítőtartók csavarokkal vagy kábelkötözőkkel rögzíthetők tetszőleges helyre a gépekben és berendezésekben. A sugaras kialakításnak köszönhetően a kapocs csövekre is felszerelhető.

Tetszőleges számban, modulárisan sorolhatók (forrás: Murrelektronik)