Reflektorfényben a robotok a CES 2017 kiállításon
Az LG Electronics otthoni, kültéri és közterületekre szánt fejlett mesterségesintelligencia-megoldásokat mutat be a ma megnyílt Las Vegas-i CES 2017 szakkiállításon. A robotika várhatóan a szórakoztatóelektronikai kiállítás egyik kiemelt témája lesz.

Az LG robotikai megoldásai a kifinomult analitikai módszerek alkalmazásával képesek bonyolult környezetben is eligazodni, kiszámítani az egyes feladatok teljesítéséhez vezető leghatékonyabb és legeredményesebb utat, így téve minden kapcsolódási ponton egyszerűbbé a felhasználók mindennapi életét.

Most először jelennek meg az LG Hom-Bot robotporszívójában alkalmazott egyedi technológiai újításokon is túlmutató fejlesztések a mesterséges intelligenciával felszerelt, nem takarítási célú, otthonainkban, közterületen és közösségi használatú helyiségekben is használható robotokban.

  • Az LG otthoni használatra szánt Hub Robot megoldása egyesíti az okosotthonközpont funkciót a személyi asszisztensi szolgáltatásokkal.
  • Egy másik, szintén a CES 2017 kiállításon bemutatott robot az automatikus kiskert- és kertápolási szolgáltatások előfutára lesz.
  • Az LG robotkínálatában megtalálhatóak lesznek a közösségi használatú helyiségekbe, például repülőterekre vagy szállodákba szánt kereskedelmi megoldások is, amelyek még jobb felhasználói élményt biztosítanak majd az utazóknak.