2019. március 11. 11:00
Továbbfejlesztések és újdonságok esztergáláshoz, maráshoz
A Paul Horn GmbH idén ünnepli 50. születésnapját. A németországi anyacég prémium termékeivel a Horn Magyarország Kft. 18 éve szolgálja ki hazai partnereit. (x)
TÁMOGATOTT TARTALOM

A vállalat fő profilját a horonymegmunkálás szerszámai alkotják, de ezen felül is rengeteg különböző szerszámcsoportot fejlesztett ki, ugyanúgy a marás, mint az esztergálás területén. A cég jelen van az autóipartól és beszállítói iparától kezdve a gépgyártáson, a repülés- és űrhajózás-technikán, a hidraulikán/pneumatikán és az ékszeriparon keresztül az orvosi technikáig terjedő területeken.

A Horn Magyarország Kft. újdonságait az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításon az A pavilon 310A standján lehet megtekinteni.

Az újdonságok között vannak további fejlesztések, palettabővítések, új szerszámok és teljesen új technológiák is. A létező szerszámok fejlesztése főként az élgeometriák és a bevonatok típusaira fókuszált. A legújabb termékek, mint a hatélű beszúrószerszámok és a horonymarók vagy az örvénylőmarók mellett olyan érdekességeket is bemutatnak a kiállítóhelyen, mint a keményfémeket megmunkálni képes maró- és fúrószerszámok forradalmi eljárása. Továbbá olyan technikai újdonságok, mint a belső poligonesztergálás vagy a horonygyalulás marógépen is szerepel a kínálatban. Természetesen a szerszámokról a munkatársak a helyszínen pontos felvilágosítást tudnak adni. Emellett a Horn partnereinek standján, a Fanuc Robodrill megmunkálóközponton és a Mazak QT-100 esztergagépen lesznek láthatók a szerszámai működés közben is.

Számos szerszámcsoport áll rendelkezésre maráshoz és esztergáláshoz (forrás: Horn)

A kiállításon minden érdeklődőt szívesen látnak, akár bemutatkozás vagy helyszíni egyeztetések, megoldáskeresések, ajánlatkérések céljából. Természetesen most is meglepetéssel és nyereményjátékkal készülnek, amelynek részleteiről hírlevélben tájékoztatják az érdeklődőket.

Standszám: A pavilon 310A

www.phorn.hu

(x)