hero
CATCH 2022! - logisztikai vezetők újra a porondon
2022. május 18-20. között a Grand Hotel Esztergomban rendezik a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 16. Konferenciáját.

A hagyományokhoz híven idén ismét megrendezik a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 16. Konferenciáját, az aktuális veszélyhelyzeti szabályok betartása és a megfelelő biztonsági intézkedések mellett. A logisztikai szektor háromnapos szakmai  konferenciát, ahol az ország logisztikai-, beszerzési-, raktár-, supply chain vezetői képviseltetik magukat. 

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a logisztika iránt érdeklődők barátságos légkörben megvitathassák a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint kiváló lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

A 3 nap során a jelentkezők professzionális szakmai előadásokon vehetnek részt a logisztikai ágazatban méltón elismert szakemberektől.  Az előadók többek között  a Joyson Safety Systems Hungary Kft., Borgwarner Turbo Systems Kft., Robert Bosch Elektronika Kft., Harman Becker Kft., LeasePlan Hungária Zrt., Robotcenter Innovations Zrt., Gamma–Digital Kft. vagy a QLM Logistics Solutions Kft. vállalatok vezetői lesznek, akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan érték el, hogy a legjobbak közé tartozzanak.

Csatlakozzon az eseményhez májusban, építsen kapcsolatokat és találkozzon olyan vezetőkkel akik - Önhöz hasonlóan - nap mint nap szembesülnek logisztikai kihívásokkal.

Időpont: 2022. május 18-20.

Helyszín: Grand Hotel Esztergom

Bővebb információ és jelentkezés: https://nagyvallalatilogisztika.hu
Tel.: +36-20-347-0329
E-mail: [email protected]