hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az elmúlt hónapokban számottevő mértékben javultak a gazdasági kilátások. Az utóbbi napokban  ugyanakkor megerősödött a félelem a pusztító villámárvízek nyomán. 

A Siemens intelligens mobilitási megoldásait jelenleg a világ több mint 40 nagyvárosaiban használják – egy új vállalataként a Yunex jelenti mostantól az intelligens közelekdési rendszert.

A légköri szén-dioxid megkötésére és eltávolítására alkalmas technológiák hatalmas jelentőséggel bírnak a globális klímakatasztrófa elkerülésében. 

hirdetés

Egy speciális szűrő segítségével percek alatt ihatóvá tehető a tengervíz.

Amiről korábban azt hittük, hogy a gépek képtelenek lennének elvégezni, arra ma már számítógépeket programozhatunk.

hirdetés

Egy, a Handelsblatt gazdasági-üzleti napilapban a közelmúltban megjelent vélemény szerint Németország mindinkább elveszíti megújulási képességét.

A töltőpontok arányát tekintve Európa vezető gazdasági hatalma a mezőny második felében keresendő.

A nemrégiben nyert, mintegy 351,32 millió forintos támogatásnak köszönhetően kibővítheti gyártási kapacitásait a Savaria Ipartechnika Kft.

A BioPodok felügyelet nélkül, egy felfújható membrán alatt termelhetnek élelmiszert az űrben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elindult a kilábalás, de a két évvel ezelőtti teljesítményt még nem sikerült elérni.

K+F+I

A Nissan új programot indít, mely a Forma-E versenyzők agyfunkciók anatómiai kutatására összpontosít, amelynek során a szakértőka pilóták agyfunkcióit hasonlítja össze a nem versenyző autóvezetőkkel.

Digitális transzformáció

2017 elején két fiatal vállalkozó elhatározta, hogy egy garázsban, függőleges termesztési technológiával, LED-világítás mellett, salátát termel. Mára 7 ezer négyzetméteres vertikális ültetvényük van. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés