hero
RoboTech 2020 – Digitálisan is olvasható
Ezzel a kiadvánnyal a magyarországi állapotok bemutatásán, a nemzetközi kitekintésen túlmenően egyfajta ipari robotkatalógust nyújtunk át az iparági szereplőknek. 

Egy évvel ezelőtt úgy gondoltuk, hogy az ipar fejlődésére, a kis és nagy gyártó cégek technológiai kihívásaira fókuszáló magazinunkban, a Gyártástrendben egyre több helyet követelő robotikai tartalmak megérnek egy külön kiadványt. Így született meg 2019 őszén az első Robotech. Célunk az volt, hogy a magyarországi állapotok bemutatásán, a nemzetközi kitekintésen túlmenően egyfajta ipari robotkatalógust nyújtsunk át az iparági szereplőknek, a gazdasági élet döntéshozóinak, amit haszonnal tudnak forgatni, miközben rövid és középtávú fejlesztéseiket fontolgatják, leendő stratégiai lépéseiket tervezik.

A második Robotech lapjain olvasóink elmélyedhetnek kicsit a rendszerintegrátorok világában, megnézhetik milyen trendek uralkodnak az ipari robotika End-of-Arm Tooling (EOAT) területén és olvashatnak az egészségügy pandémia miatt felgyorsult robotizációjáról is. Ezek mellett katalógusunkban idén is bemutatjuk a hazai
robot- és kiegészítőgyártók, valamint rendszerintegrátorok termékeit, illetve az általuk megvalósított komplex, hatékonyságnövelő fejlesztéseket, és helyet kapnak a szoftvereket és vezérléseket, kiegészítő szolgáltatásokat nyújtó cégek megoldásai is.

A magazint az alábbi linken töltheti le PDF formátumban.

Letölthető fájlok
Asset 4