Akvizíció a kibervédelmi tudásért
A Tőzsér és Máriás Szoftver Iroda csapata a Gloster kibervédelmi üzletágaként folytatja. Az akvizíció célja, hogy a Gloster Infokommunikációs Kft. – kibervédelmi technológiai tudással kibővülve – meghatározó IT biztonsági szolgáltatóvá váljon a hazai vállalati piacon.

2019. november 14-én a Gloster Infokommunikációs Kft. és a Tőzsér és Máriás Szoftver Iroda (TMSI) Kft. tulajdonosai, a TMSI 100%-os tulajdonrészének adásvételéről írtak alá szerződést. Az akvizíció zárását követően a TMSI csapata a Gloster kibervédelmi üzletágaként folytatja.

Az akvizíció elsődleges célja, hogy a Gloster Infokommunikációs Kft., a 23 éves TMSI Kft. kibervédelmi technológiai tudásával kibővülve, meghatározó IT biztonsági szolgáltatóvá váljon a hazai vállalati piacon. A tranzakció eredményeként a két cég mostantól közösen, egy helyszínről biztosítja meglévő és leendő ügyfelei számára a hatékony és biztonságos üzleti működés informatikai feltételeit. 

A TMSI megvásárlásával a Gloster képessé válik olyan komplex (end-to-end) kibervédelmi szolgáltatások nyújtására, mint: végpont és szerver védelem, mobiltelefon-menedzsment és adat-titkosítási megoldások. A két cég szolgáltatási portfoliója tökéletesen kiegészíti egymást.

A cég stratégiai célja, hogy néhány éven belül a hazai kkv szektor vezető informatikai szolgáltatója legyen.