5 állomásos CNC-webinárium
Folytatja webinárium sorozatait a japán gyártásautomatizálási óriás magyarországi leányvállalata, amely ezúttal a CNC-termékcsaládját veszi górcső alá.

A vállalat egyik zászlóshajója, melyet több, mint 60 éven keresztül fejlesztettek, ma a világ egyik legelterjedtebb vezérlés és hajtásrendszer megoldása, amely annyira sikeres, hogy a FANUC saját gyártású szerszámgépein túl számos más gyártó is hasznosítja célgépeiben, esztergáiban és egyéb berendezéseiben, a legsokoldalúbb CNC rendszerré téve azt. Az október 14-én induló sorozaton bemutatják a legújabb vezérlőcsalád tagjait, így az 0iF Plus és 31iB Plus adta újdonságokat, opciókat, továbbá a hajtásrendszerek és szervomotorok sajátosságait.

Ezeken felül a FANUC CNC-kommunikációs megoldásait is széles körben megismerhetik a hallgatók, legyen szó ipar 4.0 és felügyeleti rendszerekről, mint például az MT-Linki, FIELD, FOCAS2, OPC, MTCONNECT.

A Webináriumon szó lesz még a FANUC fejlesztő és szimulációs szoftverekről (Ladder III, NCGuide) és egyéb hasznos kiegészítő programokról, végül az utolsó előadáson a robot és a szerszámgép közötti kommunikáció és összeköttetés lehetőségei kerülnek fókuszba.

Az online szemináriumot a FANUC HUNGARY szakképzett kollégái tartják, 5 időpont és 5 téma köré szervezve, melyekre a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A rövid, 1 órás informatív tréningek remek választás lehet a reggeli kávé mellé mindazoknak, akik rendelkeznek már ismerettel a FANUC CNC-megoldásairól, azoknak, akik most ismernék vagy, illetve azoknak is, akik az iskolapadból kóstolnának bele az ipari automatizálás világába.