420 millió dolláros befektetés az ellátási láncok átláthatóságáért
A project44, az ellátási lánc vezető láthatósági platformja ma bejelentette, hogy összesen 420 millió dolláros befektetést kapott.

A Thoma Bravo, a TPG és a Goldman Sachs Asset Management által vezetett csoport az Emergence Capital, az Insight Partners, a Chicago Ventures, a Generation Investment Management, a Sapphire és a Sozo Ventures részvételével részvény részesedést szerzett. A Sixth Street kötelezettséget vállalt arra, hogy további finanszírozást biztosít a vállalat stratégiai felvásárlási programjának és termékfejlesztési tevékenységeinek támogatására. 

A 2021. májusi 202 millió dolláros tőkeemeléssel együtt a project44 finanszírozási rekordot döntött a Logistics Tech vállalati SaaS-vállalatok számára. Ezen a beruházások segítségével a project44 a vezető márkáknak termékeinek mozgását optimalizálhatja az ellátási láncokon keresztül, rugalmasságot és fenntarthatóságot biztosítva ügyfeleik számára.

A ellátási lánc láthatóságának élén

2021-ben a project44 megerősítette pozícióját piacvezető vállalatként az ellátási lánc láthatóságában a kikötőtől házig terjedő globális lefedettséggel, minden szállítási módban. A vállalat jelenleg több mint 100 millió dollár éves ismétlődő bevételt termel.

A logisztikai ágazat legbefolyásosabb elemzői is a versenytársai elé helyezik a project44-et. A FreightTech 25 első helyezettjeként, a Gartner Voice of the Customer és a G2 mind a legmagasabb kitüntetésben részesítették a project44-et. Emellett Chicago Inno a project44-et a város 100 legjobb munkahelye közé sorolta. 

A globális vállalkozások kritikus szükségleteinek kielégítése

Az ellátási lánc kötőszöveteként a project44 az ellátási lánc láthatóságát biztosító szolgáltatók közül a legnagyobb hálózatot kínálja több mint 142 732 multimodális szállító-integrációval és 2,7 millió teherautóval. A szállítók és logisztikai szolgáltatók a project44 segítségére szorulnak napjaink egyre összetettebb ellátási láncaiban való eligazodásban – a project44 a rugalmasság, a fenntarthatóság javításán dolgozik, valamint az ügyfelek változó igényeinek kielégítésében is nagy szerepet játszik.

A project44 több mint 1000 szervezetet támogat különböző iparágakban, beleértve az olyan vezető márkákat, mint az Amazon, a Nestlé, vagy a Lenovo.

A bővülő nemzetközi csapat

A projekt44 tovább bővíti nemzetközi lefedettségét, és 166 országban kínálja az ellátási lánc láthatóságát. Több mint 1000 csapattag dolgozik a project44-gyel annak 17 irodájában világszerte. A következő évben a vállalat több száz új tehetséges csapattag felvételét tervezi Kínában, Európában, Latin-Amerikában, Észak-Amerikában és Japánban. 

A vállalat elkötelezett amellett, hogy olyan csapattagokat alkalmazzon, akik tükrözik azon közösségek sokszínűségét, amelyekkel a project44 dolgozik.

További részletekért keresse fel a project44 weboldalát.