Védőfalak munkatársai és ügyfelei védelme érdekében
A Bosch Rexroth által gyártott alumíniumprofil-vázas átlátszó védőfal segít gátolni a cseppfertőzéssel terjedő vírusfertőzést a munkahelyen és az ügyféltérben. 

A kialakult helyzet új kihívások elé állítja a kis- és nagyvállalatokat egyaránt. Az egyik legfontosabb feladat, hogy a lehető legjobban gátoljuk a vírus terjedését, ezzel óvva ügyfeleink és munkatársaink egészségét. Ebben segítenek a Bosch Rexroth alumíniumprofil-vázas átlátszó védőfalai. Legyen szó recepciós pultról, pénztárról, irodai munkakörnyezetről vagy akár egy kézi szerelősorról, a Rexroth védőfalak számtalan változatát kínálja egyedi igényekhez igazodva. 

Asztali védőfal fogorvosi rendelőben (Rexroth partner a megvalósításában,© Copyright: FMS Technik AG, Svájc)

Időtálló megoldás, számtalan alkalmazás, személyre szabott megvalósítás

A védőfalak elérhetőek álló vagy pultra helyezhető formában, rögzített vagy mozgatható kivitelben. Speciális igény, alkalmazás vagy méretek esetén, kollégáink egyedileg tervezik meg Önnek a legoptimálisabb védőfalmegoldást. A Rexroth alumíniumprofil-váznak köszönhetően időtálló, könnyen össze- és szétszerelhető megoldást kap.

A Rexroth védőberendezés előnyei
  • egyedi igényekre szabható
  • időtálló megoldás
  • könnyen össze- és szétszerelhető
  • egyszerűen pozícionálható
  • számos alkalmazási célra használható

Védőfal munkaállomásokhoz (Rexroth partner megvalósításában, © Copyright: DFS Montageautomation GmbH)

Védőfalainkat kivétel nélkül a Rexroth alumínium, moduláris profilrendszeréből alakítottuk ki. A védőfalak akár át is alakíthatóak információs és hirdetési felületté egy kiegészítő készlet segítségével, amennyiben védőeszközként már nincs szükség rájuk. Az állítható magasságú védőfalaink használhatók például patikákban,különböző méretű árucikkek átadására szolgáló pultok esetében, valamint különböző pénztáraknál is.

Felhasználási területek
  • ügyfélkiszolgálásnál (boltokban, gyógyszertárakban, ügyfélszolgálatoknál, recepciós pultokon)
  • kézi szerelősorokon, műhelyekben
  • irodai munkahelyek elválasztásánál

Védőeszköz pénztárakhoz (Rexroth partner megvalósításában, © Copyright: New Ingenia SA, Svájc)

Irodai munkahelyek elválasztása (Rexroth partner megvalósításában, © Copyright: New Ingenia SA, Svájc)

A munkaállomásokhoz tervezett higiéniás védőberendezéseink egyik fő előnye, hogy szabadon pozícionálhatóak. Ugyanolyan fontos az irodai munkahelyeken is a védekezés, melyet egyszerűen megtehetünk egy íróasztalokhoz kialakított válaszfallal.

Védje munkatársait és ügyfeleit a Rexroth védőberendezései segítségével! Rendelje meg most!