2020. január 23. 11:53
Új vezető a Bramac élén
A tetőrendszerek piacán évtizedek óta meghatározó Bramac Kft. új vezető irányítása alatt kezdi meg a 2020-as évet.

A veszprémi székhelyű BMI Bramac 1984 óta van jelen a magyar piacon. A vállalat neve egybefonódott a betoncserepek fogalmával, veszprémi és kecskeméti gyáraiban több mint 100 főt foglalkoztatva jelenleg 13 országba gyárt betoncserepeket. A BMI Magyarország új ügyvezetője Kristián Šnírer lett.

Kristián Šnírer
A 17 évnyi iparági szakmai tapasztalattal rendelkező új igazgató a BMI Szlovákia ügyvezetői teendői mellett tavaly év végén vette át a BMI Bramac és a BMI Villas márkákat forgalmazó Bramac Kft. vezetését. Kristián Šnírer kiemelte, a vállalatcsoport versenyelőnyét a folytonos innováció és a széles termék- és szolgáltatáskínálat jelenti: „A BMI Group egész Európában egyedülálló, hiszen kizárólag mi kínálunk átfogó megoldásokat valamennyi tetőszerkezetre – legyen az alacsony hajlásszögű tető, magas- vagy lapostetős rendszer.” A régióra vonatkozó céljaikkal kapcsolatban hozzátette: „Szeretnénk a csoportban rejlő lehetőségeket kihasználva növekedni, megerősítve a piacon betöltött pozíciónkat. A magyar építőipar a szabályozói környezet és a külső tényezők erős hatása miatt igen változékony, de fel vagyunk készülve az várható fordulatokra is.”

Kristián Šnírer a BMI Group, Európa legnagyobb tetőrendszereket és vízszigetelőanyagokat gyártó vállalatcsoportjánál 15 évet töltött menedzseri és vezetői pozíciókban. 2017 óta a BMI Slovakia ügyvezetőjeként és értékesítési vezetőjeként dolgozik.