Új időpontban a wire and Tube kiállítások
A növekvő esetszámokat és az új variánsok megjelenését figyelembe véve, a járványhelyzetre való tekintettel módosították a szakkiállítás időpontját. A döntés értelmében június végén rendezik meg a wire and Tube-ot.

Az elmúlt két év vásárnaptárát jelentősen átrendezte a pandémia, elmaradt és áthelyezett eseményekről hallhattunk számos forrásból. Bár a világgazdaság és a társadalmak kezdenek talpraállni a járvány okozta nehézségekből, a rendezvényszervezés még mindig nem működhet a korábban megszokott rutinok mentén.

A wire and Tube szakvásárt szervező Messe Düsseldorf is úgy döntött, hogy a május elejére tervezett kiállítást június végén, 2022. június 20. és 24. között rendezik meg a vásárközpontban. Az új időpont szerencsés abból a szempontból, hogy egy nappal később nyitja meg kapuit a METAV kiállítás is a helyszínen, így párhuzamosan két fontos eseményen is részt vehetnek az érdeklődő szakemberek.

A szervezők nyolcvan országból számítanak látogatókra, többségükre személyesen, de lehetőséget teremtenek majd az online kapcsolatépítésre is. Ám az előrejelzések szerint ebben az időpontban már biztonságos lesz a helyszíni részvétel is.

A wire kiállítóival a 9-15-ös, a Tube résztvevőivel pedig az 1-7a csarnokokban találkozhatnak. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi fémmegmunkálási METAV kiállítóit a 16-os és a 17-es épületekben kereshetik fel az érdeklődők.