Sok mindent nyerünk a jövőtől, de el is veszítünk majd valamit
Mondta Ben Goertzel tech-guru és robotpionír a Brain Baron. Villámvideók a jővőfesztiválról.

A Vodafone a Brain Bar mindkét napján villámvideókat készített a legelgondolkodtatóbb fellépők gondolataival, amelyeket a Kreatív is közölt.

Sherin Khankan az első női imám Skandináviában, képzett pszichoterapeuta, és a The Extitcircle nevű pszichológiai erőszak ellenes szervezet alapítója. Sherin a Korán újraolvasását szorgalmazza, olyan módon, amely előmozdítja a nemek közötti egyenlőséget és a társadalmi egyensúlyt. A BBC a világ 100 legbefolyásosabb női úttörője közé sorolta, tavaly az UNESCO a The Global Hope Award- Hero díjjal tüntette ki.

Ben Goertzel a SingularityNET vezérigazgatója, a Hanson Robotics vezető tudósa, és Sophia, az első humanoid robot megalkotója. A mesterséges intelligencia egyik legjelentősebb szakértőjeként több évtizedes tapasztalattal rendelkezik annak alkalmazásával a természetes nyelvfeldolgozás, az adatbányászat, a videojátékok, a nemzetbiztonság és a bioinformatika területén is.

Ahmed Elsayed lelkes szoftverfejlesztő és aktív szereplője a start up piacnak, amely téren jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Jelenleg a Vodafone Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese.

Az alábbi YouTube lejátszási listára folyamatosan kerülnek fel a videóinterjúk.

(X)