Nézzen be hazánk legmodernebb gyáraiba!
36 gyár mutatja be digitalizációs megoldásait országszerte november 16-án, a Modern Gyárak Éjszakáján.

A Modern Gyárak Éjszakája azzal a céllal jött létre, hogy átírja az iparról alkotott hagyományos elképzeléseket, fejlődési iránymutatást adjon a kkv-k döntéshozói számára, és jövőképet, karrierlehetőséget nyújtson a munkakeresőknek, valamint a pályaválasztás előtt álló fiataloknak. A rendezvény egyben közvetlen találkozási lehetőség a gyárak és a leendő munkavállalók között, azaz hozzájárul az ipari termelés munkaerő utánpótlásához is.

Dr. Bárdos Krisztina, az eseményt szervező IFKA ügyvezetője a programot ismertető sajtótájékoztatón, a Bosch Rexroth budapesti gyárában

A rendezvény a Ginopos „Ipar 4.0 Mintagyár kiemelt projekt része és a konkrét célja, hogy hozzájáruljon a hazai termelő kkv-ipar technológiai fejlődéséhe. A gyárak nemcsak a vállalatok vezetőit, hanem minden érdeklődőt várnak az országszerte. Tavaly 2200-an vettek részt a programokon, idén viszont 3500 főre számítanak a szervezők, mivel ezúttal 36 gyár csatlakozott országszerte a Modern Gyárak Éjszakájához.

A szervezők szerint a Modern Gyárak Éjszakája azért különleges, mert a nagyközönség számára semmikor máskor nincs lehetőség betekinteni egy üzem működésébe.

A programon ingyenesen lehet részt venni, csak regisztrálni kell az esemény weboldalán:  http://moderngyarakejszakaja.hu