Meghosszabbítjuk innovációs pályázatunk határidejét
2017 legjobb ipari innovációit december 8-ig várjuk!

Továbbra is várunk minden olyan pályázati anyagot, amely értékteremetést tükröz az ipar területén. A legjobbakat Top 30 innováció című különkiadványunkban mutatjuk be.

Második alkalommal hirdetjük meg innovációs pályázatunkat, mert úgy véljük, hogy a digitalizáció, az ipar 4.0 folyamat nemcsak elvárja, de meg is követeli az ipari innovációk kifejlesztését és bevezetését a hazai cégek esetében is – a hozzáadott értékkel bíró újítások gazdasági előnyt és versenyképességet garantálnak ezen a gyorsan fejlődő területen. A GyártásTrend magazin ezért kívánja ismét összeszedni és bemutatni az év legjobb fejlesztéseit, hogy ismét átfogó képet fessen erről a sokszínű és dinamikusan fejlődő területről.

Innováció minden olyan jövőbe mutató áru, szolgáltatás vagy termelési, termelést kísérő módszer, folyamat kifejlesztése és bevezetése, amely – annak tulajdonságai és rendeltetése vonatkozásában – új vagy jelentősen megújított.

Innováció lehet folyamat (pl. a belső logisztikai rendszer átalakítása is), lehet termék (pl. szoftver is) vagy gyártástámogató eljárás (a termék előállítási folyamatában bevezetett újítás).

A korábbi években kezdett, idén is zajló, hosszabb távú projekteket bemutató pályázati anyagok is nevezhetők.

Beküldési határidő: 2017. december 8-a, péntek.

A pályázati anyagokból egy szakértőkből felkért zsűri választja ki a legjobbakat, amelyeket a GyártásTrend magazin Top 30 innováció – 2017 legjobb ipari innováció címen 2018 januárjában megjelenő különkiadványban mutat be.

A pályázatokat itt lehet benyújtani.