2021. május 25. 16:00
Lezárult az Év Gyára 2020 verseny
Elérkezett a pillanat: hamarosan kiderül, hogy kik lettek Az Év Gyára 2020 verseny legjobbjai. 

Idén is rendhagyó módon, online eseményt szervezünk, ahol virtuálisan adjuk át az elismeréseket a legkiválóbb gyáraknak. Ünnepélyes online eredményhirdetésünket az Év Gyára verseny oldalán követhetik 2020. május 27-én, csütörtök este 19.00-tól. Írja fel a naptárába, kattintson és drukkolja végig velünk az online közvetítést!
A GyártásTrend technológiai magazin tavaly hatodik alkalommal hirdette meg Az Év Gyára versenyt, amelyre 9 kategóriában nevezhettek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok.

A 2020-as verseny nagy újítása, hogy minden kategóriában külön értékeltük a kis és közepes üzemeket, valamint külön a nagyvállalatokat. Természetesen, a már megszokott módon, az összetett Év Gyára díjat csak az a gyáregység nyerhette el, amelyik több kategóriában is érvényes pályázatot nyújtott be, és legalább az egyikben kategóriagyőztes lett. Az elismerést külön osztottuk ki a 3 milliárd forint alatti és a 3–15 milliárd forint közötti éves nettó árbevételű KKV vállalatoknak, valamint a 15 milliárd forint felett teljesítő nagyvállalatoknak.

A meghirdetett 9 kategóriában, összesen 44 pályázatot nyújtottak be. 10 pályázó került shortlistre, közöttük osztottuk ki a jól megérdemelt díjakat. 

Tartsanak velünk május 27-én este online, hogy megtudják, kik lettek az Év Gyára 2020 verseny győztesei!