2019. április 10. 17:26
Idén is megrendezik a Jövő Mérnökei Foci Kupát
Tizennégy felsőoktatási intézmény csapata vesz részt az április 13-án második alkalommal megrendezett Jövő Mérnökei Foci Kupán, az Ikarus BSE Sporttelepen. 

A kupát szervező PromoSport Kft. másfél évtizede foglalkozik élsport, illetve szabadidős sportesemények lebonyolításával. Az idei tornán a fővédnöki tisztet Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának tárcavezetője, Prof. Dr. Bódis József, az oktatásért-, illetve dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkára tölti be.

A tornára a tavalyihoz hasonlóan idén is 14 felsőoktatási intézmény csapata nevezett be. A kupán két hetes csoport kerül kialakításra a helyszíni sorsolás alkalmával, amelynek mérkőzéseit követően a csoport első és második helyezettjei utnak tovább majd az elődöntőkbe, onnan pedig a döntőbe.

Ott lesz a mezőnyben a címvédő Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „válogatottja” is, amelynek játékosai a 2018-as mérkőzéseken végig jó teljesítményt nyújtottak.

A II. Jövő Mérnökei Foci Kupával azonos helyszínen, a kora reggeli óráktól kezdődően kerül megrendezésre a IV. Automotive Foci Kupa is, melyre 60 autóipari vállalat jelezte részvételét.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehet.