Itt az Év Gyára verseny shortlistje
Megvan az Év Gyára versenyre pályázók shortlistje, a helyszíni értékelés március 19-én kezdődik. A versenyben lévő cégek között pneumatikai, gyógyszer- és szerszámgyártó is szerepel, de nyomda is felkerült a rövidlistára. A személyes auditálást a zsűri véleményezése követi, a végső eredményhirdetés május 11-én lesz.

Harmadik alkalommal versenyeznek a magyarországi termelők az Év Gyára díjért. Az összetett díjra azok a vállalatok a legesélyesebbek, amelyek több kategóriában is a shortlistre kerültek, és legalább egy kategóriában az első helyen végeztek.

A shortlisten szereplő cégek alfabetikus sorrendben: 

Aventics Hungary Kft.

Chinoin Zrt. 

Emika Zrt.

Gia Form Kft.

Hafner Pneumatika Kft.

Korax Műgyantagyártó és Kereskedelmi Kft.

Rati Kft.

Robert Bosch Automotive Kft.

Robert Bosch Power Tool Kft.

Simon Műanyag Feldolgozó Kft.

STI Petőfi Nyomda Kft.

Váll-Ker Kft.

A verseny jelenleg zajló szakaszában a pályázatot meghirdető PPH Media szakmai partnere, a Process Solutions Group (PS) csapata személyes validálást végez a kiválasztott vállalatoknál, különös tekintettel a pályázott kategóriákban zajló folyamatokra. Ezt követően az eredményeket a szakértő zsűri előtt prezentálja, amely véleményezésével kialakul a végső eredmény. A győzteseket idén is egy gálaest keretében hirdeti ki kiadónk május 11-én, a Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

Január 15-e volt a meghosszabbított határideje az idén harmadik alkalommal meghirdetett Év Gyára 2017 versenyre benyújtható pályázatoknak, amelyre bármely iparágból jelentkezhettek a magyarországi gyártó egységgel rendelkező vállalatok. A versenyt kilenc kategóriában hirdettük meg, idén első alkalommal ipar 4.0 folyamataikkal is nevezhettek a cégek az erre dedikált kategóriában. Az Év Gyára 2017 díjat az éves nettó árbevétel alapján három vállalatnak osztja ki a versenyt meghirdető, a GyártásTrend Magazint is kiadó PPH Média kiadó vállalat.

Kövesse figyelemmel az eseményeket a verseny hivatalos oldalán: www.evgyara.hu.