hirdetés
hirdetés

Digitálisan is olvasható a Gyártástrend decemberi lapszáma

A következő digitális oldalakat lapozva egy igazán forró téma talán kevéssé körüljárt aspektusait boncolgatjuk: decemberi fő témánk az 5G-hálózatok kiépítése és hatásuk az iparra, a gyártásra és közvetve mindennapi életünkre.

hirdetés

Az egészségügyi válsághelyzetből eredő pénzügyi és logisztikai bizonytalanság nyomása alatt döntenünk kellett, hogy óvatos pesszimizmussal vagy kincstári optimizmussal készítsük-e a lapot. Az előbbi mellett tettük le a garast, arra készülve, hogy bármelyik nap bezárulhat ismét az ország, és akkor jó eséllyel nem tudjuk eljuttatni magazinunkat olvasóinkhoz. Ezért úgy döntöttünk, hogy történetében először kizárólag digitális formában terjesztjük a GyártásTrendet, a Gyártástrend.hu oldalról letölthetővé téve, valamint speciális hírlevélben kiküldve.

A következő digitális oldalakat lapozva egy igazán forró téma talán kevéssé körüljárt aspektusait boncolgatjuk: fő témánk az 5G-hálózatok kiépítése és hatásuk az iparra, a gyártásra és közvetve mindennapi életünkre. Cikkeinkben megpróbáljuk kibontani, hogy miképp forradalmasítja az 5G az ipart, milyen víziókról vagy éppenséggel kész koncepciókról lehet manapság beszélni, és ezekhez képest mik a reális kilátások, különös tekintettel a gazdasági válságot hozó 2020 utáni évekre. Megnézzük többek között azt is, hogy mi minden kell az ipari 5G-infrastruktúra kiépítéséhez, és hogy mik a legújabb mobilkommunikációs technológia fő alkalmazási lehetőségei – ez utóbbi témát az Európában 5G-téren élenjáró Németország példáján keresztül igyekszünk megvilágítani.

Olvasson bele!

Ide kattintva letöltheti!

A PDF megjelenítéséhez kérjük, kattintson a gombra!
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés