hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Különleges időkben kezdte meg működését a Vitesco Technologies debreceni gyára, hiszen a cég jelenleg a spin-off folyamatát éli meg, vagyis leválik a Continental Csoportról.

Hogyan készülnek a jövőre és milyen tanulságokat vontak le a pandémiából a hazai IT-vezetők?

Míg a digitalizáció a különböző ipari területeken többé-kevésbé már előrehaladott állapotban van, addig a felületkezelés, ezen belül a szemcseszórás- és koptatás területén még igencsak gyerekcipőben jár. 

hirdetés

Világelső innováció: a nyomtatott alkatrészekben integrált szenzorok jelzik, ha esedékes a karbantartás, és figyelmeztetnek túlterhelés esetén.

A cég szerint a 2 nanométeres gyártási technológiára bazírozó processzorok egyazon teljesítmény eléréséhez a 7 nanométereseknél 75 százalékkal kevesebb áramot igényelnek.

hirdetés

Akiket a gyártástechnológia szikár feldolgozásán túl könnyedebb formában is érdeklődik a gyártási folyamatok iránt, annak ajánlunk most egy felfedező műsort!

Az ipar 4.0, a dolgok internetje, vagy ismertebb nevén az IoT, a big data és a smart gyárak nem csak divatos hívószavak. A gép-gép közötti kommunikáció koncepciója és az integráció egyre inkább létfontosságúvá válik számos termelő iparágazat fejlesztésében.

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy az IT-fókuszú kibervédelmi képességeket milyen megközelítéssel lehet úgy átalakítani, hogy hatékony ipari kibervédelmi keretrendszer jöjjön létre.

Íme három új 3D-nyomtató FDM, P3 és SAF-technológiával, amelyek jelentősen képesek fellendíteni az additív gyártást, amelyre példákat is mutatunk. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Koronavírus-járvány hatás

Ausztriában május 19-én újra elérhetővé válnak olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételére a koronavírus-járvány miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.  

2019 legjobb magyarországi termelővállalata lett a Continental Automotive Hungary Kft.

Az Év Gyára versenyt 2019-ben ötödik alkalommal hirdettük meg, és a korábbi évekhez hasonlóan nehéz dolga volt a zsűrinek. Az erős mezőnyben a vállalatok között több kategóriában is holtverseny alakult ki, az értékelésben pedig nagy szerepet játszottak a gyárlátogatás tapasztalatai. A kategóriagyőzteseket bemutató sorozatunkat most a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti üzemével folytatjuk.

Van még tennivaló

A berlini szövetségi kormány 2018. november 15-én fogadta el azt a stratégiát, melynek célja az MI további fejlesztéséhez és alkalmazásához szükséges politikai keretfeltételek javítása, illetve Németország mint „MI kutatási helyszín” erősítése.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés