hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az OnRobot piacra dobja a világ legnagyobb teljesítményű elektromos vákuumos gripperét a nagy teherrel járó raklapozó alkalmazásokhoz.

Az Universal Robots lízing programmal és az egyedi online platform segítségével támogatja a vállalatok automatizálását. (x)

Bemutatunk egy digitális platformot, amelynek segítségével egyszerűen összehasonlíthatók a robotok képességei és kiderül a legfontosabb is, hogy mekkora költségen lehet hozzájuk jutni.

hirdetés

Egyre több gyártó érzi úgy, hogy eljött az ideje a helytakarékos, könnyen használható, és különböző feladatokkal megbízható robotok igénybevételének.

A szingapúri Nanyangi Műszaki Egyetem kutatói létrehoztak egy eszközt, amely elektromos jelek küldözgetésével és fogadásával képes egyfajta kommunikációs csatornát kialakítani az emberek és a növények között.

hirdetés

Sokoldalú  mágneses grippert fejleszett az OnRobot, a biztonságos és pontos együttműködő robotikai alkalmazásokhoz.

Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét.

Egyes iparágakban a robotika már jelenleg is elterjedtnek számít, például az autó-, vagy a fémiparban, és a technológia egyre több olyan szegmensben is felbukkan, ahol korábban ezt nem is gondoltunk volna.   

Bemutatunk egy sín nélküli terméktovábbító rendszert, intelligens kocsikkal, amelyek függetlenül mozognak az egyes állomások között.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Koronavírus-járvány hatás

Ausztriában május 19-én újra elérhetővé válnak olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételére a koronavírus-járvány miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.  

2019 legjobb magyarországi termelővállalata lett a Continental Automotive Hungary Kft.

Az Év Gyára versenyt 2019-ben ötödik alkalommal hirdettük meg, és a korábbi évekhez hasonlóan nehéz dolga volt a zsűrinek. Az erős mezőnyben a vállalatok között több kategóriában is holtverseny alakult ki, az értékelésben pedig nagy szerepet játszottak a gyárlátogatás tapasztalatai. A kategóriagyőzteseket bemutató sorozatunkat most a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti üzemével folytatjuk.

Van még tennivaló

A berlini szövetségi kormány 2018. november 15-én fogadta el azt a stratégiát, melynek célja az MI további fejlesztéséhez és alkalmazásához szükséges politikai keretfeltételek javítása, illetve Németország mint „MI kutatási helyszín” erősítése.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés