hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Júniusban számos újdonsággal jelentkeztek a világ vezető gyártó és műszaki szolgáltató vállalatai, közöttük a Linde Material Handling is. 

Az árufuvarozással és raktárlogisztikával foglalkozó Galambos Cégcsoport raktárirányítási szoftverrel fejlesztik leányvállalatukat. (x)

Alkalmazási példákon keresztül mutatjuk be, hogy az RFID-technológia felhasználása mennyivel gyorsabb, pontosabb, hatékonyabb adatbevitelt és azonosítást tesz lehetővé, mint a hagyományos készletkövetési módszerek.

hirdetés

A legújabb csomagolóipari trendekről és azok környezetvédelmi, fenntarthatósági vonatkozásairól volt szó az Öko-packaging meetupon, amelyen mi is részt vettünk.

Az 50 Sustainability & Climate Leaders kezdeményezéshez csatlakozó 50 nemzetközi vállalat azt a célt tűzte ki maga elé, hogy vezető szerepet vállal az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

hirdetés

Európa telematikai szolgáltatója, a Webfleet Solutions budapesti képviselettel bővíti szolgáltatásait a magyar üzleti ügyfelek számára.

Magyarország egyik formatervező csapata immár másodszorra nyerte el a szakma legtekintélyesebb elismerését a logisztikai műveletek gyorsítását és biztonságát szolgáló AX System irányítórendszerrel.

A cargo-partner Hungária Fuvarszervezési Korlátolt Felelősségű Társaság elnyerte a Bisnode AAA hitelminősítését.

A Logisztika napja alkalmából online eseményt szervezett az SSI Schäfer. A rendezvény fókuszában a megterhelő körülményeket jelentő környezetben történő logisztikai feladatok ellátása állt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elindult a kilábalás, de a két évvel ezelőtti teljesítményt még nem sikerült elérni.

K+F+I

A Nissan új programot indít, mely a Forma-E versenyzők agyfunkciók anatómiai kutatására összpontosít, amelynek során a szakértőka pilóták agyfunkcióit hasonlítja össze a nem versenyző autóvezetőkkel.

Digitális transzformáció

2017 elején két fiatal vállalkozó elhatározta, hogy egy garázsban, függőleges termesztési technológiával, LED-világítás mellett, salátát termel. Mára 7 ezer négyzetméteres vertikális ültetvényük van. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés