hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hajózás pusztító hatással van a környezetre, azonban az új, innovatív technológiák reményre adnak okot. 

Magyarország egyik formatervező csapata immár másodszorra nyerte el a szakma legtekintélyesebb elismerését a logisztikai műveletek gyorsítását és biztonságát szolgáló AX System irányítórendszerrel.

A cargo-partner Hungária Fuvarszervezési Korlátolt Felelősségű Társaság elnyerte a Bisnode AAA hitelminősítését.

hirdetés

A Logisztika napja alkalmából online eseményt szervezett az SSI Schäfer. A rendezvény fókuszában a megterhelő körülményeket jelentő környezetben történő logisztikai feladatok ellátása állt.

Dsupin Attila, az Eurowag Energy üzletág ügyvezető igazgatójának előrejelzése.

hirdetés

Az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 százaléka a Crown saját gyáraiban kerül kifejlesztésre és kialakításra.

A Renault 2030-ra típuspalettájának 35 százalékát elektrifikálja, 2040-re pedig a Renault Trucks minden járműve elektromos hajtást kap.

A fémfeldolgozással, ezen belül a síklemezmegmunkálással foglalkozó vállalkozás a teljes elektromos targoncaflottáját lítiumion akkumulátorral szerelt targoncákra cserélte.

Egy optimálisan megtervezett raktár egy vállalkozás jövőjének kulcsa: megalapozza a biztonságos működést, és teret ad a fejlődésnek. A QLM kiemelt figyelmet szentel minderre.(x)

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Koronavírus-járvány hatás

Ausztriában május 19-én újra elérhetővé válnak olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételére a koronavírus-járvány miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.  

2019 legjobb magyarországi termelővállalata lett a Continental Automotive Hungary Kft.

Az Év Gyára versenyt 2019-ben ötödik alkalommal hirdettük meg, és a korábbi évekhez hasonlóan nehéz dolga volt a zsűrinek. Az erős mezőnyben a vállalatok között több kategóriában is holtverseny alakult ki, az értékelésben pedig nagy szerepet játszottak a gyárlátogatás tapasztalatai. A kategóriagyőzteseket bemutató sorozatunkat most a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti üzemével folytatjuk.

Van még tennivaló

A berlini szövetségi kormány 2018. november 15-én fogadta el azt a stratégiát, melynek célja az MI további fejlesztéséhez és alkalmazásához szükséges politikai keretfeltételek javítása, illetve Németország mint „MI kutatási helyszín” erősítése.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés