hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az adatbiztonság és a kibervédelem az utóbbi években még nagyobb figyelmet kapott, köszönhetően a vállalatok informatikai rendszerei bővítésének, valamint a pandémiának, amely számos üzemben a felhőalapú megoldások bevezetését tette szükségessé.

Hogyan készülnek a jövőre és milyen tanulságokat vontak le a pandémiából a hazai IT-vezetők?

A cég szerint a 2 nanométeres gyártási technológiára bazírozó processzorok egyazon teljesítmény eléréséhez a 7 nanométereseknél 75 százalékkal kevesebb áramot igényelnek.

hirdetés

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy az IT-fókuszú kibervédelmi képességeket milyen megközelítéssel lehet úgy átalakítani, hogy hatékony ipari kibervédelmi keretrendszer jöjjön létre.

A Palo Alto Networks biztonsági kutatói fedezték fel a Mirai új változatát, amely újfajta biztonsági sebezhetőséget jelent az IoT-rendszerek számára.

hirdetés

Tudja meg, hogyan működnek a biztonsági műveleti központok, és miért támaszkodik sok szervezet a SOC-ra mint értékes információforrásra a biztonsági események felderítésében.

Amint egyre több ipari vezérlőrendszer kapcsolódik az intelligens eszközökhöz, a vállalati informatikai rendszerekhez és az internethez, a gyártási műveletek egyre inkább kitetté válnak a kibertámadásokkal szemben.

A Covid–19-fertőzésen átesett személyek csoportját vizsgáló genetikai tanulmány segíthet a megfelelő terápiás lehetőségek feltárásában.

Az IoT-képes termékek iránti kereslet egyre növekszik. Ha a gépeket intelligenssé tesszük, optimalizálható a termelés, és a prediktív karbantartásnak köszönhetően megelőzhetőek a leállások.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Koronavírus-járvány hatás

Ausztriában május 19-én újra elérhetővé válnak olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételére a koronavírus-járvány miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.  

2019 legjobb magyarországi termelővállalata lett a Continental Automotive Hungary Kft.

Az Év Gyára versenyt 2019-ben ötödik alkalommal hirdettük meg, és a korábbi évekhez hasonlóan nehéz dolga volt a zsűrinek. Az erős mezőnyben a vállalatok között több kategóriában is holtverseny alakult ki, az értékelésben pedig nagy szerepet játszottak a gyárlátogatás tapasztalatai. A kategóriagyőzteseket bemutató sorozatunkat most a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti üzemével folytatjuk.

Van még tennivaló

A berlini szövetségi kormány 2018. november 15-én fogadta el azt a stratégiát, melynek célja az MI további fejlesztéséhez és alkalmazásához szükséges politikai keretfeltételek javítása, illetve Németország mint „MI kutatási helyszín” erősítése.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés