hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A cementgyárak a nehézipar oszlopos szereplői, ahol a digitalizáció már javában folyik. A Siemens a cementipar számára is frissítette digitális megoldásait, ezekbe pillantunk most be. 

Egy újabban kialakított, kétdimenziós anyag jelentős előrelépéshez vezethet a számítógépes információ mágneses alapú eltárolásának területén.

Kifejezetten az SAP fejlesztési projektekhez rendezett be labort Európa egyik legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalata.

hirdetés

A digitális iker megváltoztat mindent, amit a pénzről, munkáról és az életről gondoltunk. 

Észtország a GDP 2 százalékát spórolta meg a statisztikák szerint azzal, hogy a papíron zajló közigazgatási folyamotok többségét átterelte a digitális térbe. 

hirdetés

A magyar vállalatok több mint 41 százalékának még mindig gondot okoz a papíralapú dokumentáció.

A gépgyártók számára a távoli karbantartás, a diagnosztika vagy akár az adatgyűjtés ma már alapvető fontossággal bír.

Egy 150 éves gondolatkísérlet nyomán a kanadai Simon Fraser Egyetem (SFU) kutatói egy meglepően gyors és mindenképpen kivételes technológiát alkalmazó motort fejlesztettek.

Passzív hűtés, nagy számítási teljesítmény, skálázható interfész-bővítések és egymásodperces szünetmentes táplálás – ezt nyújtja az új ipari PC.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elindult a kilábalás, de a két évvel ezelőtti teljesítményt még nem sikerült elérni.

K+F+I

A Nissan új programot indít, mely a Forma-E versenyzők agyfunkciók anatómiai kutatására összpontosít, amelynek során a szakértőka pilóták agyfunkcióit hasonlítja össze a nem versenyző autóvezetőkkel.

Digitális transzformáció

2017 elején két fiatal vállalkozó elhatározta, hogy egy garázsban, függőleges termesztési technológiával, LED-világítás mellett, salátát termel. Mára 7 ezer négyzetméteres vertikális ültetvényük van. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés