hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyszerűbbé tehetők és felgyorsíthatók a fejlesztési, gyártási és ellenőrzési folyamatok. 

hirdetés

A legmodernebb technológiákkal felszerelt új gyártócsarnokot adott át a Bosch Miskolcon: adatalapú döntéstámogatás, ipar 4.0 és zöld megoldások. 

450 munkahelyet teremt 2022 közepéig a tiszta és fenntartható mobilitási alkatrészeket előállító Vitesco Technologies.

A Bosch Rexroth 2021-ben a digitalizáció és az ipar 4.0 terjedésének növekedésére számít a gyártóiparban és más ipari szegmensekben.

Már előfizethet szerszámgéphasználatra! A DMG MORI teljesen újraértelmezi a szerszámgéphasználatot. 

Az ideális, ha a mérési technológia az adott mérési feladathoz igazodik és a multiszenzoros rendszerek többféle mérési elvet kombinálnak.

hirdetés

A JBC Tools termékeit olyan területeken használják, mint a precíziós elektronikai berendezések szervizelése, az elektronikai gyártósorok, a tanintézmények és a prototípuskészülékeket előállító laboratóriumok. 

Cikkünkben a pneumatikát és elektromosságot használó automatizálási koncepciókat mutatunk be. 

Különleges időkben kezdte meg működését a Vitesco Technologies debreceni gyára, hiszen a cég jelenleg a spin-off folyamatát éli meg, vagyis leválik a Continental Csoportról.

Míg a digitalizáció a különböző ipari területeken többé-kevésbé már előrehaladott állapotban van, addig a felületkezelés, ezen belül a szemcseszórás- és koptatás területén még igencsak gyerekcipőben jár. 

Világelső innováció: a nyomtatott alkatrészekben integrált szenzorok jelzik, ha esedékes a karbantartás, és figyelmeztetnek túlterhelés esetén.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elindult a kilábalás, de a két évvel ezelőtti teljesítményt még nem sikerült elérni.

K+F+I

A Nissan új programot indít, mely a Forma-E versenyzők agyfunkciók anatómiai kutatására összpontosít, amelynek során a szakértőka pilóták agyfunkcióit hasonlítja össze a nem versenyző autóvezetőkkel.

Digitális transzformáció

2017 elején két fiatal vállalkozó elhatározta, hogy egy garázsban, függőleges termesztési technológiával, LED-világítás mellett, salátát termel. Mára 7 ezer négyzetméteres vertikális ültetvényük van. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés