hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Cikkünkben két magyarországi kkv, az Elemech Kft. és a Vaskuvik Kft. ügyvezetőjét kérdeztük az iparág helyzetéről, véleményükről, terveikről és várakozásaikról.

Ha nem csupán növelni akarjuk a váltólapkák élettartamát, hanem egyben csökkenteni az eszközköltséget is, akkor a belső hűtőfolyadék-ellátással bíró vágótárcsákat kell választani.

A szerszámkopás előrejelzése a folyamatbiztonság és a hulladék csökkentése érdekében az acélesztergálásban.

hirdetés

Három ipari vállalat közös fejlesztéseként debütált egy új alkalmazás, mellyel a ciklusidő 40 százalékkal csökken.

Az ipari törlőkendőrendszer magas minőségi színvonalú és rendkívül hatékony, egyszerre nyújt többletértéket kis-, közepes és nagyvállalatoknak.

hirdetés

Egy tetszőleges berendezés tervezésekor, függetlenül annak későbbi alkalmazási területétől, érdemes azt jó minőségű kondenzátorokkal felszerelni. 

Az új, compactMASTER maró-eszterga főorsóval felszerelt CLX 450 TC-vel a DMG MORI az univerzális esztergálás egyre növekvő igényeire kíván válaszolni.

A fémmegmunkálási ipart érintő technikai és működési előírások Európa- és világszerte egyre szigorodnak, különösen a vágóolajok és a hűtés tekintetében. 

A MÁV együttműködési megállapodást kötött két buszgyártó céggel, az INTER Traction Electrics Kft-vel és a BM HEROS Zrt-vel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Koronavírus-járvány hatás

Ausztriában május 19-én újra elérhetővé válnak olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételére a koronavírus-járvány miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.  

2019 legjobb magyarországi termelővállalata lett a Continental Automotive Hungary Kft.

Az Év Gyára versenyt 2019-ben ötödik alkalommal hirdettük meg, és a korábbi évekhez hasonlóan nehéz dolga volt a zsűrinek. Az erős mezőnyben a vállalatok között több kategóriában is holtverseny alakult ki, az értékelésben pedig nagy szerepet játszottak a gyárlátogatás tapasztalatai. A kategóriagyőzteseket bemutató sorozatunkat most a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti üzemével folytatjuk.

Van még tennivaló

A berlini szövetségi kormány 2018. november 15-én fogadta el azt a stratégiát, melynek célja az MI további fejlesztéséhez és alkalmazásához szükséges politikai keretfeltételek javítása, illetve Németország mint „MI kutatási helyszín” erősítése.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés