hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hőmérséklet mérése mellett a nyomásmérés, nyomásérzékelés a legfontosabb és leggyakrabban használt technológia a gépek és berendezések ellenőrzésénél, vezérlésénél. Az alábbi cikkünkben a legfontosabb ipari alkalmazásokat vesszük sorra.

A nagy pontosságú hűtőközeg hozzávezetéssel ellátott fejlett szerszámtartók javítják az acélesztergálás költséghatékonyságát.

A hatékony kenés kulcsszerepet tölt be az iparban, ugyanis az a karbantartási költségek csökkentése és a nagyobb termelékenység révén hozzájárul a teljes üzemeltetési költség (TCO) minimalizálásához is. (X)

hirdetés

A hajtóművek megbízható működését veszélyeztetheti a kopás – ez ellen véd a Shell Omala S2 GX olaj. (x)

Modern gyártósorok modern levegőelőkészítést érdemelnek. Érje el a kívánt levegőminőséget az SMC új AC-D sorozatú előkészítőivel. (X)

hirdetés

Energia hatékonyságban az élen: Shell Tellus S4 VE hidraulika folyadék (X) 

Az NSF H1 kenőanyagok nélkül ma már nem képzelhető el az élelmiszeripar – az élelmiszer-biztonsági szempontok, de a megnövekedett követelmények miatt sem. 

Tegye meg az első lépéseket az ipar 4.0 felé, és érjen el magasabb teljesítményt a higiénikus gyártósoroknál a vezeték nélküli állapotfelügyeleti megoldással.

Az innovatív mechatronikai termékek legutóbbi bevezetése után Olaszország vezető pneumatikus elemeket gyártó cége úgy határozott, hogy idén a pneumatikus automatizálás alapvető elemeire helyezi a hangsúlyt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elindult a kilábalás, de a két évvel ezelőtti teljesítményt még nem sikerült elérni.

K+F+I

A Nissan új programot indít, mely a Forma-E versenyzők agyfunkciók anatómiai kutatására összpontosít, amelynek során a szakértőka pilóták agyfunkcióit hasonlítja össze a nem versenyző autóvezetőkkel.

Digitális transzformáció

2017 elején két fiatal vállalkozó elhatározta, hogy egy garázsban, függőleges termesztési technológiával, LED-világítás mellett, salátát termel. Mára 7 ezer négyzetméteres vertikális ültetvényük van. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés