hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hőmérséklet mérése mellett a nyomásmérés, nyomásérzékelés a legfontosabb és leggyakrabban használt technológia a gépek és berendezések ellenőrzésénél, vezérlésénél. Az alábbi cikkünkben a legfontosabb ipari alkalmazásokat vesszük sorra.

A speciális kenőanyagok alkalmazásával a vállalkozások növelhetik energiahatékonyságukat, és elérhetik a kitűzött fenntarthatósági céljaikat.

A költséghatékony pneumatika, a digitális elektronika és szoftver ötvözésével az új modulok teljesen új, adatközpontú szolgáltatásokat nyitnak meg.

hirdetés

A folyadékkezelés sok kritikus komponenst tartalmaz, ezért létfontosságú egy olyan szakértő partner bevonása, aki képes megoldásokat nyújtani már a fejlesztés korai szakaszában. (x)

A nagy pontosságú hűtőközeg hozzávezetéssel ellátott fejlett szerszámtartók javítják az acélesztergálás költséghatékonyságát.

hirdetés

A hatékony kenés kulcsszerepet tölt be az iparban, ugyanis az a karbantartási költségek csökkentése és a nagyobb termelékenység révén hozzájárul a teljes üzemeltetési költség (TCO) minimalizálásához is. (X)

A hajtóművek megbízható működését veszélyeztetheti a kopás – ez ellen véd a Shell Omala S2 GX olaj. (x)

Modern gyártósorok modern levegőelőkészítést érdemelnek. Érje el a kívánt levegőminőséget az SMC új AC-D sorozatú előkészítőivel. (X)

Energia hatékonyságban az élen: Shell Tellus S4 VE hidraulika folyadék (X) 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Az ellentmondások ágazata

A 2019 őszén Frankfurtban megrendezett és sok tekintetben megújulásra szoruló IAA nemzetközi autókiállítást új szellemiséggel, azaz megújított tartalommal és formában telepítették át a bajor fővárosba. 

Két nap a logisztikáról

Október elején pár napra Visegrád vált az ország egyik legfontosabb logisztikai központjává. Nem a nemzetközi áruszállítási forgalom vagy egy zsúfolt raktár tette azzá, hanem az a több mint 200 nagyvállalati logisztikai vezető, aki a Klub által szervezett konferencián vett részt.

Első hallásra talán furcsának tűnik, hogy miért vesz részt a SZTAKI munkájában egy formatervező művész is, azonban jobban megismerve Ottonie von Roeder motivációját és korábbi munkásságát, mi sem egyértelműbb. A művésznő aktuális témát feszeget, ráadásul olyan eszközökkel, amelyek egyszerre tűnnek sci-finek és válnak napról napra valósággá.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés