hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az utóbbi hónapokban egy sor kiváló gyár mutatta be tevékenységét és fejlesztéseit, hogy összemérjék eredményeiket egymással. A sokszínű mezőnyben a zsűrinek, a korábbi évekhez hasonlóan, nehéz dolga volt, az összetett díjasok kiválasztásában.

2021-ben már 24. alkalommal kerül megrendezésre a Gyártás (Manufacturing) konferencia.

2022-ben, két év kihagyás után, májusban ismét fizikai valójában várja a 15. MACH-TECH és 9. IPAR NAPJAI szakkiállítás a kiállítókat, látogatókat!

hirdetés

A világjárvány még nagyobb lendületet adott a munka világában zajló változásoknak – az A+A 2021, a munkahelyi biztonsági és foglalkozásegészségügyi világvásár ezt a témát járja körül.

Helyi, egyetemi és vállalati összefogással zöld tanterem épült Békásmegyer lakótelepi negyedében.

hirdetés

Naprakész információkat szerezhet az elektronika, az automatizáció, a digitális átalakulás, az AI, az IoT témakörökben, tehát a konferencia és kiállítás az ipar 4.0 jegyében zajlik. 

Az Automechanika Frankfurt Digital Plus szakkiállításon a termékinnovációk mellett a középpontban azok a témák és ágazati trendek állnak, amelyek napjainkban meghatározzák az autóipar helyzetét. 

A padló speciális nanotechnológiás bevonata segítségével a kórokozók nagy részét elpusztítja.

A díjazott eszköz a modern gyár „agya”, ami új dimenziót nyit a vezérléstechnikában. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Az ellentmondások ágazata

A 2019 őszén Frankfurtban megrendezett és sok tekintetben megújulásra szoruló IAA nemzetközi autókiállítást új szellemiséggel, azaz megújított tartalommal és formában telepítették át a bajor fővárosba. 

Két nap a logisztikáról

Október elején pár napra Visegrád vált az ország egyik legfontosabb logisztikai központjává. Nem a nemzetközi áruszállítási forgalom vagy egy zsúfolt raktár tette azzá, hanem az a több mint 200 nagyvállalati logisztikai vezető, aki a Klub által szervezett konferencián vett részt.

Első hallásra talán furcsának tűnik, hogy miért vesz részt a SZTAKI munkájában egy formatervező művész is, azonban jobban megismerve Ottonie von Roeder motivációját és korábbi munkásságát, mi sem egyértelműbb. A művésznő aktuális témát feszeget, ráadásul olyan eszközökkel, amelyek egyszerre tűnnek sci-finek és válnak napról napra valósággá.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés