hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az idei évben online megrendezett szakipari kiállításon a gyártók a digitális kihívásokra reagálva újszerű megoldásokat mutatnak be az érdeklődőknek.

Az Invitech innovációs pályázatára csaknem 70 nonprofit szervezet jelentkezett, amelyek közül négy alapítvány és egy egyesület kapott anyagi támogatást digitális fejlesztéséhez. 

Az orvostechnikai gyártók és beszállítóik novemberben a helyszíni és a digitális rendezvényformátumok szoros összefonódásával mutatkoznak be.

hirdetés

A Koppenhágában működő dán Királyi Akadémián diplomát szerzett új-zélandi Henry Glogau pályamunkája, a “hordozható napelemes víztisztító” nyerte el a rangos Lexus Design Award 2021-es fődíját.

Akiket a gyártástechnológia szikár feldolgozásán túl könnyedebb formában is érdeklődik a gyártási folyamatok iránt, annak ajánlunk most egy felfedező műsort!

hirdetés

Bemutatkoztak a hazai zöldipari innovációk az ÖKOINDUSTRIA környezetvédelmi szakkiállításon, melyet idén virtuálisan rendeztek meg és melynek során ÖKOINDUSTRIA 2021 nagydíjat is.

Az Eurostat adatai szerint az Európai Unió tagállamaiban átlagosan 41 százalék a nők aránya a tudományos életben, de Magyarország 32,5 százalékkal sereghajtó a kontinens országai között.

Idén nem, csak a következő ciklusban, 2023-ban tartják meg a formakészítés Moulding Expo nemzetközi rendezvényét. A változás érinti a CastForge öntészeti szakvásárt is.

A jelenleg is zajló, digitálisan megrendezett Hannoveri Vásár „Home of industrial pioneers” mottójának tökéletesen eleget tesz a Festo hosszú távú elköteleződése a fenntartható automatizálási megoldások irányába.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Koronavírus-járvány hatás

Ausztriában május 19-én újra elérhetővé válnak olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételére a koronavírus-járvány miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.  

2019 legjobb magyarországi termelővállalata lett a Continental Automotive Hungary Kft.

Az Év Gyára versenyt 2019-ben ötödik alkalommal hirdettük meg, és a korábbi évekhez hasonlóan nehéz dolga volt a zsűrinek. Az erős mezőnyben a vállalatok között több kategóriában is holtverseny alakult ki, az értékelésben pedig nagy szerepet játszottak a gyárlátogatás tapasztalatai. A kategóriagyőzteseket bemutató sorozatunkat most a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti üzemével folytatjuk.

Van még tennivaló

A berlini szövetségi kormány 2018. november 15-én fogadta el azt a stratégiát, melynek célja az MI további fejlesztéséhez és alkalmazásához szükséges politikai keretfeltételek javítása, illetve Németország mint „MI kutatási helyszín” erősítése.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés