hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az utóbbi hónapokban egy sor kiváló gyár mutatta be tevékenységét és fejlesztéseit, hogy összemérjék eredményeiket egymással. A sokszínű mezőnyben a zsűrinek, a korábbi évekhez hasonlóan, nehéz dolga volt, az összetett díjasok kiválasztásában.

A padló speciális nanotechnológiás bevonata segítségével a kórokozók nagy részét elpusztítja.

A díjazott eszköz a modern gyár „agya”, ami új dimenziót nyit a vezérléstechnikában. 

hirdetés

Idén is eredményesen zárult az ABB Kft. januártól júniusig tartó „ABB női mentorprogram” elnevezésű programja, melyet a vállalat műszaki egyetemi és főiskolai hallgatók számára hozott létre.

Június 15-én megérkezett Magyarországra a dán Paboco startup és a Coca-Cola közös fejlesztésű papírpalackjának prototípusa – eljött a tesztelés fázisa, amelyben – korlátozott számban – elsőként a magyar fogyasztók vehetnek részt.

hirdetés

Jövő héten nyit az Ipar Napjai, nemzetközi ipari szakkiállítás, mely idén rendhagyó módon a az online térben valósul meg.

2021. június 7. és 9. között rendezi meg a SZTAKI az INCOM 2021 című, főként gyártáshoz kapcsolódó szakmai rendezvényt, ami ötvennél is több előadást kínál. 

A Space Tech Expo 2021 novemberében újra megrendezésre kerül a tervek szerint Németországban, Bremen városában.

Elérkezett a pillanat: hamarosan kiderül, hogy kik lettek Az Év Gyára 2020 verseny legjobbjai. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlapon

Elindult a kilábalás, de a két évvel ezelőtti teljesítményt még nem sikerült elérni.

K+F+I

A Nissan új programot indít, mely a Forma-E versenyzők agyfunkciók anatómiai kutatására összpontosít, amelynek során a szakértőka pilóták agyfunkcióit hasonlítja össze a nem versenyző autóvezetőkkel.

Digitális transzformáció

2017 elején két fiatal vállalkozó elhatározta, hogy egy garázsban, függőleges termesztési technológiával, LED-világítás mellett, salátát termel. Mára 7 ezer négyzetméteres vertikális ültetvényük van. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés