hirdetés
hirdetés

Digitális transzformáció

Új platform köti össze a globális robotpiacot

Bemutatunk egy digitális platformot, amelynek segítségével egyszerűen összehasonlíthatók a robotok képességei és kiderül a legfontosabb is, hogy mekkora költségen lehet hozzájuk jutni.

hirdetés

A HowToRobot szolgáltatása egy egyszerű folyamaton keresztül összehasonlítja a világon kereskedelmi forgalomban elérhető ipari robotok és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások árait. A felületen lehetőség van díjmentesen ajánlatot kérni adott robotikai gyártótól, -szolgáltatótól. Ez a platform nem csak megkönnyíti, de rentábilisebbé is teszi a vállalatok számára a robotizációt.

A globális robotikai platformon lehetőség van az árak összehasonlítására az alkatrészektől kezdve a robotprogramozásig, beleértve az olyan szolgáltatásokat is, mint a betanítás és a karbantartás.

15 ezer robotikai szolgáltatás és termék

Az új szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy több mint 15 ezer robotokkal kapcsolatos beszállítótól kérjenek ajánlatot, robotikai termékekre, szolgáltatásokra vonatkozóan. Mint a más iparágakból ismert hasonló digitális platformok esetében is, a HowToRobot azt az egyre növekvő igényt elégíti ki, hogy a vevők és az eladók online térben, egy helyen találkozhassanak.

Az automatizálásban gondolkodó vállalatok számára megkönnyíti a megfelelő beszállító megtalálását és az összehasonlító ártáblázatok jobb tárgyalási pozicíóba helyezik azok vezetőit.

Átláthatóbb robotikai piac

A legtöbb vállalkozás számára megnehezíti az automatizációt a robotipari piac áttekinthetetlensége, ha nincsenek összehasonlítható ajánlatok, az ellehetetleníti a költségoptimalizálást, magyarul nem a leginkább rentábilis terméket, szolgáltatást tudják kiválasztani a döntéshozók. A HowToRobot platform lehetővé teszi, hogy a vállalkozások spóroljanak a beszerzéseken és ingyenesen több ajánlatot is bekérjenek a releváns robotikai szolgáltatótól.

(forrás: HowToRobot)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés