hirdetés
hirdetés

Előkelő társaságban

A cargo-partner Hungária Fuvarszervezési Korlátolt Felelősségű Társaság elnyerte a Bisnode AAA hitelminősítését.

hirdetés

A cargo-partner Magyarországon megkapta a Bisnode AAA (három A) tanúsítványát, amely kivételesen magas hitelminősítési pontszámot, valamint kimagasló üzleti megbízhatóságot jelez. A magyarországi vállalatok kevesebb mint 1 százaléka tudta elérni ezt a minősítést.

A nemzetközi szállítmányozási és infologisztikai szolgáltató cargo-partner 1994 óta rendelkezik magyarországi képviselettel, mely szolgáltatások széles körét nyújtja légi, vasúti, közúti fuvarozás, raktárlogisztika és vámkezelés területén. A hazai alapítás óta a cég alkalmazottainak létszáma mára több mint 170 főre emelkedett. 2020-ban a vállalat elnyerte a Bisnode „AAA” tanúsítványát, ami kiváló hitelképességet és ezáltal különösen alacsony pénzügyi kockázatot jelent bármely olyan vállalatnak, amely üzleti kapcsolatot szeretne kialakítani a cargo-partnerrel Magyarországon.

Válságálló vállalat

Becze Attila, a cargo-partner Kft. magyarországi ügyvezetője a viszontagságos körülmények ellenére is elégedett a vállalat legutóbbi pozitív eredményeivel: „Az elmúlt év kihívásokat jelentett a világjárvány és a hozzá kapcsolódó szállítási korlátozások és kapacitásból adódó problémák miatt. Ugyanakkor a cargo-partner Magyarország számára 2020 nagyon sikeres év volt. Képesek voltunk partnereinkkel üzleti kapcsolatainkat és magyarországi piaci részesedésünket megerősíteni mindegyik szállítási ágazatban. Ennek köszönhetően a 2021-es évet erősebb és motiváltabb csapattal kezdjük el, mint valaha” – mondta.

Számos tényező járult hozzá a vállalat sikereihez az elmúlt év során, az ügyvezetőt idézve: „Különösen gyorsan alkalmazkodtunk az új piaci helyzethez, és ki tudtuk használni a budapesti repülőtéren működő új raktárunk nyújtotta előnyöket heti charterprogramunkkal, gyors és megbízható szolgáltatást nyújtva az ügyfeleinknek. Vasúti és közúti fuvarozási megoldásaink Ázsia és Európa között szintén pozitív visszhangra találtak megbízóinknál. A komoly kihívásokat támasztó körülmények ellenére a tengeri szállítmányozás terén is sikeresen tartottuk fenn ügyfeleink ellátási láncait, és jelentős növekedést is el tudtunk érni gyors és rugalmas megoldásainknak köszönhetően.”

A cargo-partner

A cargo-partner magántulajdonban lévő, teljes körű infologisztikai szolgáltató, amely légi, tengeri, szárazföldi szállítmányozási és raktározási megoldások átfogó portfólióját kínálja. Az informatika és az ellátási lánc optimalizálása területén közel 40 év alatt szerzett szaktudása segítségével a vállalat testre szabott szolgáltatásokat alakít ki iparágak széles skálájának, hogy világszerte versenyelőnyt teremtsen ügyfeleinek. Az 1983-ban alapított cargo-partner 2020-ban több mint egymilliárd eurós forgalmat generált, és jelenleg világszerte 3150 főt alkalmaz.

A siker kulcsa

A cargo-partner vezetősége szerint a vállalat pozitív eredményeinek egyik legfőbb tényezője az alkalmazottakban keresendő, és a pozitív munkahelyi környezet megteremtése is fontos előfeltétele a fenntartható sikerek biztosításának. Ezt tükrözte a „Great Place to Work” minősítés, amelyet a cargo-partner 2020-ban nyert el. A minősítés során értékelték a vállalat munkatársainak a cégről alkotott véleményét, valamint a cargo-partner munkakultúrájának, juttatásainak és programjainak átfogó rendszerét. A „Great Place to Work” minőséget igazoló címke annak a bizonyítéka, hogy a jó és egészséges munkahelyi környezet kéz a kézben jár a kiváló üzleti eredményekkel.

A Bisnode által megítélt AAA minősítés most újabb pozitív visszajelzést jelent a piacról, megerősítve, hogy a cargo-partner Magyarországon pénzügyileg erős és stabil vállalat. „A mai nehéz időkben ezt az elismerést nagyra értékelik partnereink és ügyfeleink. Nagy örömünkre szolgál az általunk végzett kemény munkának ez az elismerése. Mindez arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlődjünk, és valósítsuk meg a céljainkat. Tesszük mindezt úgy, hogy vállalati értékeinkhez igazodva – »we take it personally« – személyes ügyünknek tekintjük a feladatainkat, megéljük a kiválóság iránti szenvedélyünket – »passion for excellence«, és arra törekszünk, hogy jobbak legyünk másoknál – »better than others«” – mondta Becze Attila.

Cikkünk eredetileg a GyártásTrend áprilisi lapszámában jelent meg.

(forrás: cargo-partner Kft.)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés