hirdetés

Made In Gyetván Csabával

Magyarországon készült

Akiket a gyártástechnológia szikár feldolgozásán túl könnyedebb formában is érdeklődik a gyártási folyamatok iránt, annak ajánlunk most egy felfedező műsort!

hirdetés

Negyedik évaddal jelentkezik a Made In Gyetván Csabával, a Discovery Channel hazai gyártású sikersorozata. Az előző három évad kiemelkedő eredményei után új epizódokkal jelentkezik a Made in Gyetván Csabával. A magyar gyártású műsor a csatorna sikersorozata lett, a premierek megduplázták a csatorna főműsoridős nézettségi átlagát. A negyedik évad május 12-től szerda esténként 20 órától látható a Discovery Channel műsorán.

Az új epizódokban Gyetván Csaba ismét exkluzív helyszínekre látogat el, és a gyártási folyamatok bemutatásával tárja a nézők elé, hogyan válik a technológia világa egyre modernebbé és fenntarthatóbbá.
Az új epizódokban Gyetván Csaba ismét exkluzív helyszínekre látogat el, és a gyártási folyamatok bemutatásával tárja a nézők elé, hogyan válik a technológia világa egyre modernebbé és fenntarthatóbbá.

„Ma már nincs olyan téma, ami ne lenne köthető a környezetvédelemhez. A vállalatok működésében is egyre hangsúlyosabb a környezettudatosság, ezért is fordítok kiemelt figyelmet arra, hogy minél több fenntartható eljárást mutassak be a nézőknek” – mondta Gyetván Csaba.

A Discovery Channel nézői számára újabb lehetőség kínálkozik arra, hogy ritkán látott helyszíneken, a kulisszák mögé belesve ismerjék meg azokat az eljárásokat, amelyekkel a mindennapi életünket megkönnyítő eszközeink készülnek. Legyen szó az otthonunkban megtalálható faparkettáról, házi kedvenceink eledeléről, sportcipőről vagy gyorsfagyasztott élelmiszerről, Gyetván Csaba megmutatja nekünk, elkészítésükhöz milyen összehangolt technológiai megoldásokra és precizitásra van szükség. Ebben az évadban megtudhatjuk azt is, mi történik egy-egy gazdátlan tévével, hűtővel vagy roncsautóval. Kiderül az is, hogyan készül el pillanatok alatt, előre legyártott panelekből egy családi ház.

A Made In Gyetván Csabával új részei május 12-től szerdánként 20 órakor láthatóak a Discovery Channel műsorán.

  1. Epizód – május 12., 20.00 – Az első részben a nézők láthatják, milyen precíz, egymásra épülő műveletek eredményeként jönnek létre a modern faparketták, majd megismerhetik az állateledelek gyártásának folyamatát – ez az eljárás nem meglepő módon nagyban hasonlít az élelmiszerek elkészítésének módszerére. Otthonunk nyugalmát és biztonságát a modern biztonsági ajtók és kerítések biztosítják – most megtudhatjuk, hogyan készülnek.
  2. Epizód – május 19., 20.00 – Egy magyar manufaktúrában végigkísérhetjük, milyen sok lépésben és gyártási eljárással készülnek a sportcipők, előtte azonban az egyes darabok formatervezésének folyamatát is megismerhetjük. Életünk szerves részét képezik – vízvezetékek vagy épp a padló alatt futó fűtőrendszer formájában – a műanyag csövek. A sorozat második epizódjából kiderül, hogyan készülnek.
  3. Epizód – május 26., 20.00  – Gyetván Csaba ebben a részben megmutatja, hogyan gyártanak le egyetlen nap leforgása alatt elképesztő mennyiségű, azaz 100 tonna gyorsfagyasztott élelmiszert. Akárhová nézünk, szinte mindenhol beton vesz körül minket. Bár egyszerűnek tűnhet az elkészítése, ezen anyag köré ma már komoly tudományág épül. Mit csinál a betonlabor és hogyan készül ez az anyag a mobil betonüzemben?
  4. Epizód – június 2., 20.00 – Mi lesz a fémhulladék sorsa? Mi történik a tévékkel, hűtőkkel, vagy a forgalomból kivont, roncs autókkal, miután az emberek megválnak tőlük? Ebben az epizódban kiderül. Egy innovatív technikának köszönhetően akár pár nap leforgása alatt is elkészülhet komplett otthonunk – előre legyártott panelek segítségével.
(forrás: Discovery News)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés