hirdetés
hirdetés

Vezetőváltás

Új gyárigazgató a Continentalnál

A Continental technológiai vállalat Szűrszabó Leventét bízta meg a makói, autóipari tömlővezetékeket gyártó vállalat igazgatói feladatainak ellátásával.

hirdetés

A mérnök és közgazdász végzettségű szakember 20 évet meghaladó autóipari és több mint 10 éves felsővezetői gyakorlattal rendelkezik. A lean gyártási folyamatokkal kapcsolatos ismereteit az egyesült államokbeli Michigani Egyetemen sajátította el, az autóiparban elvárt minőségügy kompetenciáit folyamatosan fejleszti.

A műanyag formázás, a műanyag technológiák és a szerszámtervezés területén megszerzett tudásával nagy mértékben hozzájárul a makói gyár folyamatban lévő technológiai átállásához, a gumi alapanyagról műanyag alapú termékekre váltásban.

Szűrszabó Levente
Szűrszabó Levente

„Nagy megtiszteltetés és egyben komoly kihívás egy már több, mint 25 éve az autóipari szektorban működő, a város és a térség egyik legnagyobb munkaadójának számító gyár vezetése. Az iparág átalakulása, a piaci igények változásának felgyorsulása és a régió kiélezett versenyképességi helyzete által jellemezhető időszakban kell egyszerre rugalmasnak és stabilnak lennünk, nyitottnak és bátornak a szükséges változások végrehajtására. A Continental vállalat erős vállalati kultúrája, a makói munkatársak összetartása és a fejlődési lehetőségek kiaknázása együttesen az a lehetőség, amivel nyertesként kerülhetünk ki a jelenlegi változásokból. A technológiai átállás és a fenntartható működési modellünk sikeres megteremtésének eredményeként meghatározó szereplőként vezethetjük át az új autóipari korszakba a Continental makói gyárát” – monda Szűrszabó Levente, a makói Continental gyárigazgatója.

A Continental hűtő- fűtő csövek szegmensének legnagyobb és legmeghatározóbb gyártója a makói telephely, továbbá globális szegmensközpontként támogatja a vállalat világszerte működő hűtő-fűtő csövek gyártására specializálódott gyárakat. Az elősorban az elektormobilitás által vezérelt piaci igények is megkövetelik termékek technológia átállását, mely most minden piaci szereplőnek kihívást jelent. A makói gyár az elmúlt hónapokban megkezdte a váltást az új műanyag technológiákra a helyi munkatársak bevonásával és nemzetközi támogatással projektek indultak az átállás sikeres megvalósításának érdekében.

(forrás: Continental/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés