hirdetés
hirdetés

Shell Omala S2 GX

A mikropittingesedéssel szembeni ellenállástól az üzemeltetési költség csökkentéséig

A hajtóművek megbízható működését veszélyeztetheti a kopás, beleértve a mikropittingesedést, a csapágy és a tömítés meghibásodásai, a részecske, levegő és a vízszennyezés – ezek ellen véd a Shell Omala S2 GX olaj. (x)

hirdetés

Napjainkban új kihívásokkal kell szembenézniük a hajtóműolajoknak. A hajtóművek folyamatosan kisebbekké válnak, egyre nagyobb kimeneti teljesítmény és egyre nehezebb üzemi körülmények mellett. Ugyanakkor a berendezésgyártók és üzemeltetők egyre hosszabb olajélettartamot várnak el. Ez azt jelenti, hogy kisebb olajtöltetnek kell keményebben, hosszabb időn keresztül dolgoznia. A hajtóművek megbízható működését veszélyeztetheti a kopás, beleértve a mikropittingesedést, a csapágy és a tömítés meghibásodásai, a részecske, levegő és a vízszennyezés.

A hajtóművek megbízható működését veszélyeztetheti a kopás, beleértve a mikropittingesedést, a csapágy és a tömítés meghibásodásai, a részecske, levegő és a vízszennyezés.
A hajtóművek megbízható működését veszélyeztetheti a kopás, beleértve a mikropittingesedést, a csapágy és a tömítés meghibásodásai, a részecske, levegő és a vízszennyezés.

A Shell Omala S2 GX segíthet a hajtóművek üzemeltetési költségeinek csökkentésében. Meghaladja az ipari és kulcsfontosságú hajtómű gyártók által támasztott specifikációkat, jobb oxidációs stabilitást, berágódás- és mikropittingesedéssel szembeni védelmet, vízelválást, habzásgátlást biztosít és jobban védi a tömítéseket az előző generációs olajokhoz képest az iparági sztenderdekkel összehasonlítva. A terméket arra tervezték, hogy hosszabb olajélettartamot biztosítson, jobb teherviselő képességgel és kopásvédelemmel rendelkezzen és kitűnő rendszerhatékonyságot érjen el. Az üzemeltetési költségek tovább csökkenthetőek a Shell LubeMatch és Shell LubeCoach műszaki szolgáltatásainak segítségével.

A Shell Omala S2 GX túlteljesíti az iparági szabványokat és a főbb berendezésgyártók legfontosabb oxidációs stabilitási (sűrűsödés és iszapképződés) tesztekre vonatkozó követelményeit. A jobb oxidációs stabilitás hosszabb olajélettartamot jelent. A mechanikai nyírás miatt az olaj élettartama rövidülhet és ez kihívást jelenthet a nagyobb viszkozitású olajok számára. Teszteken bizonyította a Shell Omala S2 GX 680, hogy kiváló nyírással szembeni ellenállással rendelkezik az előző generációs ISO 680 olajhoz képest.

Az alkatrészek élettartama rövidülhet és a rendszer hatékonysága jelentősen csökkenhet, ha az olajat részecskék, levegő vagy víz szennyezés éri. A Shell Omala S2 GX kiváló vízelválási és megnövelt levegőelváló tulajdonsággal, valamint alacsony habzási hajlammal rendelkezik, ezáltal robosztus olajfilmet képez a csapágyak és fogaskerekek felületén. A termékcsalád a szennyeződésekkel szemben is rendkívül ellenálló és megfelelő kenést biztosít.

Az összeférhetőségi problémák a tömítések akár 40 százalékának meghibásodásáért is felelősek lehetnek. A Shell Omala S2 GX megfelel az összes teljesítményszintnek, amit az iparban elterjedt Freudenberg tömítések statikus és dinamikus tesztelésben támasztanak és kompatibilis a gyakran használt Mäder és Rickert belsőleg használt festékekkel. Megfelel a Henkel Loctite tömítőanyagok és a műszaki ragasztók összes előírásának.

Shell Omala S2 GX felhasználási területek
A termék felhasználást tekintve ajánljuk zárt ipari hajtómű berendezések széles köréhez, általános megmunkálásban, bányászatban, acélművekben, erőművekben, papírgyárakban, autó alkatrész gyártásban, cementiparban és hajózásban.

Napjaink hajtóműves alkalmazásainak kihívást jelentő követelményeire válaszul a Shell Omala S2 GX szigorú teljesítménytesztek széles körét teljesíti. Kiváló teljesítményt nyújt a kihívásokkal rendelkező körülmények között.

 

További információkat talál az Omala termékekről, az Orbico oldalán!

(forrás: Shell/GyártásTrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés