hirdetés
hirdetés

MediTech

25 ezer startup közül a legjobb egy magyar vállalkozás lett

A nemzetközi versenyen huszonötezer innovatív ötlettel induló vállalkozás között lett világelső a magyar Oncompass Medicine.

hirdetés

A rákos betegségekre terápiát javasló orvosi szoftver a mesterséges intelligencia segítségével mindössze húsz ezredmásodperc alatt találhatja meg a legmegfelelőbb kezelést.

Az eredmény friss, a megoldást azonban 2019-ben nevezték. Idén ugyanis a két évvel ezelőtti regionális döntősök mérkőztek meg egymással a világszintű versenyen. A digitális ringben egy másik egészségügyi startuppal „csapott össze” a Peták István tudományos vezetésével felálló csapat.

A magyar Oncompass Medicine a négy szakterület – 1. energia, okos város 2. egészség, oktatás, jólét, oktatás 3. egészségügy, mezőgazdaság, élelmiszer 4. szabályozás, adatbiztonság – közül az egészségügy szekcióban küzdött meg  az ellenfelével, az izraeli 6degrees csapatával. A 6degrees terméke a MyMove, amely eszköz a fogyatékkal élő emberek számára teszi lehetővé az okos telefonok, táblagépek és más intelligens eszközök használatát.
A magyar Oncompass Medicine a négy szakterület – 1. energia, okos város 2. egészség, oktatás, jólét, oktatás 3. egészségügy, mezőgazdaság, élelmiszer 4. szabályozás, adatbiztonság – közül az egészségügy szekcióban küzdött meg az ellenfelével, az izraeli 6degrees csapatával. A 6degrees terméke a MyMove, amely eszköz a fogyatékkal élő emberek számára teszi lehetővé az okos telefonok, táblagépek és más intelligens eszközök használatát.

A siker eredményeképp a magyar vállalkozásnak lehetősége nyílik több mint száz országban kapcsolatba lépni az iparág legfontosabb szereplőivel. Ezáltal széles kapcsolati hálót építhetnek, illetve tudományos támogatást kaphatnak a további fejlesztésekhez.

A díjakat díjakra halmozó Oncompass eddig is számos sikert könyvelhetett el magának a hazai és a nemzetközi színtérben egyaránt. A Get the Ring!-en elért siker mellett idén kiérdemelte a Jövő Unikornisa Díjat is, amellyel a legsikeresebb és a legígéretesebb startupok közé írta be a nevét.

(forrás: Oncompass Medicine)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés