hirdetés
hirdetés

Látszat

Új generációs virtuális valóság parkot mutatnak be

Az ARena Space többek között a kooperatív és a Full Immersion technológiák bemutatását tartja szem előtt.

hirdetés

Egy ARena Space nevű cég a virtuális valóság (VR) parkok új generációját  mutatja be a november 12-e és 16-a között tartott IAAPA Attractions Expo nevű „kalandipari” kiállításon.

A vidámparkok fellegvárában, az amerikai Orlandó városában kerül sor az esemény megrendezésére.

Az ARena Space új formátumú komplexuma a kiterjesztett valóságra és a kooperatív (többjátékos) virtuális valóságra, illetve a Full Immersion (az összes érzékszervre ható) VR-technológia jelenlegi fejlettségi állapotának bemutatására épül. A vállalat számára a szegmensek összekapcsolása lehetővé teszi, hogy egyéni résztvevők és csoportok egyszerre vegyék igénybe a kiszemelt szolgáltatásokat.

Forrás: ARena Space
Forrás: ARena Space

Kelet-Európában az ARena Space vezető szerepet tölt be a moduláris VR-parkok területén. A vállalat a gyermekek számára létesített, moszkvai „Central Children’s Store at Lubjanka” nevű áruházban egy 9 többfunkciós zónából álló komplexumot már megépített. Vaszilij Rizonkov, az ARena Space alapítója állítása szerint reggel kisgyermekes anyák, délután tinédzserek, este felnőtt társaságok, hétvégén pedig családok látogatják a „látszólagos játszóteret”.

Zamaróczy Ádám
a szerző cikkei

(forrás: ARena Space/GyártásTrend )
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés