hero
RoboTech 2021 – Digitálisan is olvasható
Ezzel a kiadvánnyal a magyarországi állapotok bemutatásán, a nemzetközi kitekintésen túlmenően egyfajta ipari robotkatalógust nyújtunk át az iparági szereplőknek.

Idei kiadványunkban a jövőbe mutató technológiák bemutatása mellett szerettük volna kurrens trendeken keresztül bemutatni a robotika folyamatosan változó világát. Izgalmas látni, hogyan vélekedik egy művész a technológia ezen szeletéről, milyen érzékenységgel foglalkozik az automatizálás társadalmi lenyomatával. Közben pedig látjuk azt is, hogy ma már gyakorlatilag mindenre van egy robotizált megoldás – a kérdés csak az, hogy ezt ki tudjuk-e, vagy akarjuk-e fizetni.

Fontosnak tartjuk továbbá azt is, hogy a robotokról és a robotizálásról ne egy elszigetelt fogalomként beszéljünk, hanem globális ipari és társadalmi kontextusában, ahol szükséges, ott a munkaerőpiacra gyakorolt hatásával vagy éppen a termelés többi részével való összefonódásával együtt.

És hasonlóan gondolkodnak erről mindazok a vállalatok is, amelyek bemutatják termékeiket és szolgáltatásaikat a kiadvány hasábjain. Egyértelműen azt üzenik ezzel, hogy a fejlesztések az elmúlt években egy pillanatra sem torpantak meg, sőt. Egyre jobban képesek alkalmazkodni a felhasználók igényeihez, rugalmasan reagálnak a különböző ipari szereplők által megfogalmazott elvárásokra.

A magazint az alábbi linken töltheti le PDF formátumban.

Letölthető fájlok
Asset 4