hero
GyártásTrend 2022. március 09. 14:38
Pályázat digitális innovációknak
Március 15-ig meghosszabbított jelentkezési határidővel, és 5G alapú digitális megoldásoknak szóló 1 millió forintos különdíjjal várja a pályázókat a Vodafone Digitális Díj.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Vodafone Magyarország Alapítvány március 15-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra. Az idei pályázat újdonsága, hogy a Vodafone különdíjban részesíti a legjobb 5G technológiára építő innovációt. A különdíj, és az azzal járó 1 millió forintos jutalom, valamint a szakmai mentorálás a Vodafone vállalati szolgáltatásokért felelős üzletágának felajánlása. A különdíjat bármelyik eddig meghirdetett kategória (Digitális Esélyegyenlőség, Digitális Társadalom, valamint Környezetvédelem és Fenntarthatóság) pályázója megkaphatja. A pályázatra ezen a linken lehet jelentkezni.

A tervezettnél öt nappal tovább, március 15-ig pályázhatnak azok, akik egy bevezetés előtt álló digitális innovációval, kész termékkel vagy szolgáltatással nyújtanak megoldást egy aktuális, sokakat érintő társadalmi problémára. Az innovációs versenyre magánszemélyek, vállalkozások és nonprofit szervezetek egyaránt jelentkezhetnek Digitális Esélyegyenlőség, Digitális Társadalom, valamint Környezetvédelem és Fenntarthatóság kategóriákban.

Forrás: Adobe Stock

Mind a Vodafone Magyarország, mind pedig az Alapítvány kiemelten fontosnak tartja, hogy az 5G mobilhálózat előnyeire épülő megoldásokat is felkarolja és támogassa, ezzel is elősegítve a 5G-ben rejlő lehetőségek kiaknázását. Ezért az idei pályázat újdonsága, hogy egy különdíjat nyerhet az a pályázó, akinek digitális megoldása 5G technológián alapul, és a késleltetésmentes hálózat adta lehetőségeket leginnovatívabb módon használja fel. A különdíjat a Vodafone vállalati szolgáltatásokért felelős üzletága ajánlotta fel. A különdíj nyertese 1 millió forint pénznyereményt, valamint szakmai mentoring- és networking lehetőséget kap az üzletágtól. A különdíjat bármelyik kategória pályázója elnyerheti.

A Vodafone Digitális Díjjal kapcsolatos információk és a jelentkezési lap a következő linken érhetők el: https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-a-tarsadalomert#digitalis_dij

(Forrás: Vodafone) 

A fotó illusztráció (forrás: Adobe Stock).