2013. május 21. 13:54
Optimalizáljon Moxa Profinet switchekkel!
Kezelési hatékonyságot szeretne növelni, amellett hogy rugalmas megoldást szeretne biztosítani alkalmazásainak? A teljesítmény optimalizálása kritikus az ipari hálózataiban? Magas rendelkezésre állás mellett gyors hálózati helyreállásra van szüksége? A leggyorsabb bootolási időt szeretné elérni?

Ha valamelyik kérdésre is igen a válasz, akkor javasolt a Moxa által forgalmazott EDS-405A/408A-PN öt- és nyolcportos menedzselt Ethernet switcheinek használata, amelyek a Profinet támogatás által könnyedén integrálhatók a Simatic Step 7 rendszerekbe, így a switchek egyszerűen kezelhetők a meglévő HMI-n keresztül. A PI szervezet által tanúsított EDS-405A/408A-PN switchek gyors bootolással, valamint a Turbo Ring és Turbo Chain redundáns technológiákkal optimalizálhatják a Profinet hálózat teljesítményét.

A Moxa Profinet switchei támogatnak még számos hasznos funkciót, úgymint az IGMP snooping, az IEEE 802.1Q VLAN, a QoS, a port mirroring, az SNMP, a sávszélesség-menedzsment, az e-mailes figyelmeztetés és a relés kimenet.

További információk:
Com-Forth Kft., A pavilon 304/C1 stand, www.moxa.hu