Negyedszázad az automatizálásban
November 25–27. között 25. alkalommal rendezik meg a villamos automatizálás teljes spektrumát felvonultató SPS IPC Drives szakvásárt.

A jubileumi rendezvény sikeréhez egy új kiállítási csarnok is hozzájárul: az SPS IPC Drives történetében most először 14 vásári épületet fog elfoglalni, köztük a neves londoni építésziroda, a Zaha Hadid Architects által tervezett és most megnyíló 3A pavilont. A bővítéssel a Nürnbergi Vásár nemcsak hogy még több teret kínál kiállítóinak és látogatóinak, hanem az új építmény funkcionalitásában, könnyűségében és energiahatékonyságában is kitűnően illeszkedik a szakkiállítás tematikájához.

Az SPS IPC Drives a villamos automatizálás teljes vertikumát mutatja be az alkotóelemektől a teljes rendszerekig és az integrált automatizálási megoldásokig. A szakvásár és kísérőrendezvényei kiváló platformot teremtenek az átfogó információk közvetítésére az ágazat termékeivel, legújabb innovációival és aktuális trendjeivel kapcsolatosan.

A tematika legfontosabb elemei a vezérléstechnika, az ipari számítógépek, a hajtástechnika, az ipari kommunikáció, a kezelés és felügyelet, az ipari szoftverek, az interfészek, a mechanikus infrastruktúra és az érzékeléstechnika termékei és szolgáltatásai. A téma időszerűségét szem előtt tartva közös standot szerveznek a rádiós technológiák kínálata számára Wireless in Automation címmel.

A 2014-es SPS IPS Drivesra több mint 1600 kiállítót várnak bel- és külföldről, ezzel a látogatók a villamos automatizálás teljes piacának áttekintésére számíthatnak.