2015. január 14. 13:35
Jubileumra hívják a szakembereket
Idén harmadik évtizedébe lép a DMG Mori hagyományos évkezdő házi kiállításainak története. A többek között három világpremiert is felvonultató eseményre a magyar szakembereket is várják.

A DMG Mori Seiki AG házi kiállítása 20 éves története alatt regionális vásárból a szerszámgépes szakma egyik legjelentősebb rendezvényévé fejlődött. Idén február 3. és 7. között kerül sor a rendezvényre a Deckel Maho pfronteni gyárában, ahol hagyományosan főszerepet kapnak a vállalat legújabb trendjei és újításai, köztük ebben az évben két európai és három világpremierrel. Összesen 72 high-tech gép várja a vendégeket több mint 5800 négyzetméter kiállítási területen.

Az egész világon először jelenik meg a CTX Beta 1250 TC 2. generációja, a DMU 100 P duoBlock 4. generációja, illetve a DMC 125 FD duoBlock 4. generációja, az európai premierek sorába pedig az NRX 2000 és az NZX 4000 C | 3000 Y kontinentális bemutatkozása tartozik.

A középpontban a nagy sorozatok gyártásához használt, átfogó rendszertechnika, a technológia, a gépek, az automatizálás és a perifériák területének integrált megoldásai állnak majd. Különös súlyt fektetnek az ötlettől a kész termékig vezető leggyorsabb és legintelligensebb utat támogató Celos kezelőfelületre: saját kiállítási területén hét új alkalmazását láthatják az érdeklődők.

Részvételi lehetőség hazai szakemberek számára
A hazai képviselő DMG Mori Seiki Hungary Kft. autóbuszos utazást szervez a házi kiállítás iránt érdeklődő magyar szakemberek részére a dél-bajorországi Pfrontenbe február 4. és 6. között, és a részvételre várja a jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken:
Bartha-Biró Barna
tel.: +36 (1) 371-2450, +36 (30) 894-5898