hirdetés
hirdetés

Kijelző

Jönnek az összehajtható képernyőjű mobilok?

A már régóta meglebegtetett technológiával a Samsung telefonjait se perc alatt táblagéppé lehet majd alakítani.

hirdetés

Ha minden jól megy, a Samsung 2018-ban piacra dobja a maga összehajtható képernyőjű telefonjait, állítja bizonyos híresztelésekre támaszkodva az ET News.

Már évek óta valahogy benne volt a levegőben, hogy a cég a kulisszák mögött tökéletesen összecsukható kijelzőjű mobilok kifejlesztésén dolgozik.

Meglehetősen úgy néz ki, hogy a vállalat szeme előtt egyfajta telefon-táblagép kombináció lebeg. Az elgondolás alapján az eszközt állítólag egy, a zsanérhoz hasonló megoldással, „kitárás” útján lehet majd tabletté alakítani. A pletykák szerint a kényelem kedvéért azért a szerkezet külsején is elhelyeznek majd egy kijelzőt.

A dél-koreai vállalat már számos szabadalmi kérelmet beadott különböző kialakítású, összehajtogatható okostelefonra, és a cég kijelzőgyártó divíziója, a Samsung Display sokféle összehajtogatható, illetve meghajlítható kijelzőt már létre is hozott.

Nagy kérdés persze, hogy a technológia mennyire tud majd érvényesülni az okostelefonok innovatív megoldásokban gazdag piacán.

Az ET News úgy tudja, hogy a felépítés kereskedelmi életképességének felmérése céljából a Samsung még idén telefonok „ezreit” fogja kiküldeni a szállító partnereinek, hogy megvizsgálják a koncepció kereskedelmi életképességét.

Ilyesmi lehet majd (Forrás: YouTube)

Zamaróczy Ádám
a szerző cikkei

(forrás: tom's guide)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés