hirdetés
hirdetés

Napelem

Hordozható napelemes akkumulátor kempingezéshez

Segítségével a szabad ég alatt is rendkívül hosszú ideig színültig töltött állapotban tarthatjuk mobiltelefonjainkat.

hirdetés

Feltéve, hogy sokáig távol tartózkodunk a konnektoroktól, akkor is csak olyan külső akkumulátort hordhatunk magunkkal, amely ha egyszer lemerül, (míg haza nem megyünk) használhatatlanná válik. Épp az ilyen, az elektromos aljzatoktól messze tengetett időben tehetnek pompás szolgálatot a természet erőforrásaiból táplálkozó hordozható elemek.

A ZeroLemon SolarJuice egy 26,800mAh kapacitású külső napelemes akkumulátor, amely (a készülék és a használata függvényében) öt-nyolc alkalommal képes feltölteni egy átlagos Android telefont. A telepet USB-C porttal, USB-A porttal, Micro-USB porttal és a megfelelő telefonokhoz QC 3.0 porttal vértezték fel a fejlesztői.

Solar Juice (Forrás: androidcentral)

Ha úttalan utakon bolyongunk, vagy mondjuk egy héten keresztül kempingezni indulunk, a SolarJuice-szal az egész idő alatt teljes töltöttség alatt tarthatjuk elemmel működő (kisebb) eszközeinket, és egyszerre akár három készüléket is feltölthetünk a segítségével. A kompakt és hordozható szerkezet burkolata eső-, szennyeződés- és ütésálló, így jó választás lehet a szabad ég alatt töltött hosszú periódusok alatt. Mindennek tetejébe egy négy fényerejű, praktikus, beépített zseblámpával is rendelkezik.

Zamaróczy Ádám
a szerző cikkei

(forrás: androidcentral)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés