A legjobb lemezmegmunkálók kerestetnek!
Az idei EuroBlech lemezmegmunkálási szakvásár A lemezmegmunkálás bajnokai címmel online megmérettetésre várja az ágazat vállalatait, országhatárokra és cégméretre való megkötés nélkül.

Az október 21. és 25. közötti, idén 23. alkalommal megrendezendő EuroBlech nemzetközi lemezmegmunkálás-technológiai szakvásár első alkalommal hirdeti meg online versenyét, amelynek célja a lemezmegmunkálásban elért kimagasló teljesítmények elismerése a minőség, a legjobb gyakorlat, az innováció és a kiválóság tekintetében.

A Champions in der Blechbearbeitung címmel útjára indított kezdeményezés öt kategóriában fogja díjazni a beérkezett pályaművekből a legjobbakat: termelés rekordidő alatt, komplex probléma megoldása, kimagasló ügyfélszolgáltatások, szokatlan lemeztermék megvalósítása, illetve kiváló csapatmunka.

A kategóriagyőztesek a hannoveri EuroBlech 2014 kiállításon tartott ünnepélyes eredményhirdetésen vehetik majd át a kitüntetéseket. A valamennyi lemezmegmunkálással foglalkozó vállalat számára nyitott versennyel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók a vásárszervező honlapján. A pályázatok beadása folyamatosan zajlik, a pályamunkákat a nyár végén hozzák nyilvánosságra az EuroBlech webes felületén. A győzteseket nyilvános internetes szavazás útján fogják kiválasztani.

A teljes folyamatláncot felöleli
Az EuroBlech idén is a teljes lemezmegmunkálási folyamatlánc bemutatását tűzi ki célul a félkész termékektől a leválasztáson, az alakításon, a rugalmas lemezmegmunkáláson, az öszeillesztésen, a hegesztésen, a cső- és profilmegmunkáláson, a hibrid szerkezetek megmunkálásán és a felületkezelésen keresztül a szerszámokig, a vezérlés és szabályozástechnikáig, a CAD/CAM rendszerekig, a minőségbiztosításig, az üzemi berendezésekig, illetve a kutatás-fejlesztés témaköréig.

Az EuroBlech az ágazat konjunkturális barométerének, illetve a technológiai újdonságok fontos platformjának tekinthető. A mintegy 40 országból érkező 1550 kiállító cég ebben az évben nyolc vásári csarnokban mutatja majd be Hannoverben a gépek, szerszámok, anyagok és szolgáltatások átfogó spektrumát. A seregszemle egyik legnagyobb vonzerejét a gépek és rendszerek számos „élő” bemutatója jelenti.