12 gyártóüzem került az Év Gyára verseny shortlistjére
Megvan az Év Gyára 2018 versenyünk shortlistje. Idén a nagyvállalatok közül pályáztak a legtöbben a versenyre, így a kategóriánként a három legjobb kiválasztott céget tömörítő listán több nagy autóipari beszállító szerepel, de felkerült elektronikai és energiaital-gyártó is. A helyszíni értékelés február második hetében elkezdődik, ezt a zsűri véleményezése követi, a végső eredményhirdetés pedig május 3-án lesz.

Negyedik alkalommal versenyeznek a magyarországi üzemek az Év Gyára díjért. Az összetett elismerést azok a vállalatok nyerhetik el, amelyek több kategóriában is a shortlistre, azaz a legjobb három pályázó közé kerültek, és legalább egy kategóriában az első helyen végeztek.

A 2018-as kiírás shortlistjén szereplő cégek alfabetikus sorrendben: 

BOS Automotive Product Magyarország Bt.

Continental Automotive Hungary Kft.

Duna-Dráva Cement Kft.

Emika Zrt.

Hafner Pneumatika Kft.

Hell Energy Magyarország Kft.

IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft.

Mapei Kft.

Simon Műanyag Feldolgozó Kft.

STI Petőfi Nyomda Kft.

Videoton Battery Technologies Kft.

Videoton Elektro-Plast Kft.

A versenyben külön osztunk összetett díjat a kis-, közép- és nagyvállalatoknak éves nettó árbevétel alapján.

A verseny jelenleg zajló szakaszában a pályázatot meghirdető PPH Media szakmai partnere, a Process Solutions Group (PS) csapata személyes validálást végez a kiválasztott vállalatoknál, különös tekintettel a pályázott kategóriákban zajló folyamatokra. Ezt követően az eredményeket a szakértő zsűri előtt prezentálja, amely véleményezésével kialakul a végső eredmény. A győzteseket idén is egy gálaest keretében hirdeti ki kiadónk május 3-án.

November 30-a volt a meghosszabbított határideje az idén negyedik alkalommal meghirdetett Év Gyára 2018 versenyre benyújtható pályázatoknak, amelyre bármely iparágból jelentkezhettek a magyarországi gyártó egységgel rendelkező vállalatok. A versenyt idén is kilenc kategóriában hirdettük meg.

Kövesse figyelemmel az eseményeket a verseny hivatalos oldalán: www.evgyara.hu.