hirdetés
hirdetés

Minimalista e-bike, digitalizált stucni

A Bosch 10 éve fejleszt kerékpárokba építhető elektromos motorokat. Ezt megünnepelve, a jubileumra legyártotta a cég a saját elektromos bringáját, ami nem csupán esztétikus, de a technológia integrációját tekintve is előremutató.

hirdetés

A Design Vision névre keresztelt e-bike lényege, hogy az elektromos alkatrészeket a kerékpár általános kialakításába integrálják. Az elektromos meghajtórendszer, a 4. generációs Bosch Performance Line CX motor, az akkumulátor a maga 625 Wh kapacitásával a vázban rejtőzik.

A kormányba integrált kezelőegységek, a Sram Eagle x01 vezetéknélküli váltó- és fékkar teljesen kábelmentes, a stucnira épített digitális panel nem más, mint a vállalat Nyon kijelzője. A bringát a Magura és a Bosch által közösen fejlesztett, ABS hidraulikus tárcsafék fékezi – ennek dobozát az elől elhelyezett csomagtartó mögé építették.

A lenyűgöző formatervet erősíti, hogy a felső cső egyenes meghosszabbítása a hátsó villának, ráadásul ebbe építették be a hátsó rugóstagot, így a lengéscsillapító abszolút rejtve marad. A születésnapi koncepcióbringa nem csak a városban, de könnyebb erdei kerékpározásra is kiváló lehet.

(forrás: brujulabike)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés