hirdetés
hirdetés

Brain Bar

Lehetséges szerelmi viszony ember és mesterséges intelligencia között

A szexualitás jövőjét boncolgatta a Brain Baron Bryony Cole, a szextech egyik ismert szakértője. Villámvideók a fesztiválról, 3. rész!

hirdetés

A Vodafone a Brain Bar mindkét napján villámvideókat készített a legelgondolkodtatóbb fellépők gondolataival, amelyeket a Kreatív is közölt.

Bryony Cole, Future of Sex vezérigazgatója, népszerű podcastje indulása óta a világ legkülönbözőbb pontjain tartott már előadásokat sextech témában. Kutatásai és éves összefoglalói irányt mutatnak a kormányoknak, vezető technológiai és szórakoztatóipari vállalatoknak.

Jack Horner, az egyik legismertebb paleontológus a világon. Széles körben ismert a Maiasaura dinoszaurusz felfedezéséről, amely megerősítette azt az elképzelést, hogy az őskori óriások valójában gondoskodó szülők voltak. Számos őslénytani felfedezés mellett tudományos tanácsadóként közreműködött a Jurassic Park filmek elkészítésénél, és részben ihletet adott a főhős, Alan Grant karakterének megformálásához.

Tiffany Shlain, filmrendező és forgatókönyvíró, a The Webby Awards szerzője és alapítója. Alkotásai több mint 50 millió nézőhöz értek el és nyolcvannál is több díjat nyertek, a Newsweek pedig a 21. századot legnagyobb mértékben alakító nők egyikeként tartja számon. Jelenleg könyvet ír családja évtizedes rituáléjáról, amely szerint hetente egy napon – a "Technológiai Shabbat"-on – kikapcsolják a képernyőket.

Az első rész itt, a második itt tekinthető meg. 

(X)

(forrás: Kreativ/Gyártástrend)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
Cik[239292] galéria
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés