hirdetés
hirdetés

doingGood

Kiadónk új oldalt indított, a vírus miatti vállalati felajánlásokat gyűjtjük

A PPH Média életre hívja a DoingGood mozgalmat. Minden olyan vállalatnak, amely a lakosság érdekében és megsegítésére fel tudja ajánlani szolgáltatásait, termékeit, nyilvánosságot biztosítunk weboldalunkon, illetve közösségi oldalainkon.

hirdetés

A koronavírus járvány kapcsán mind magánemberként, mind munkavállalóként, mind pedig munkaadóként sokat tanulunk magunkról, egymásról, a vállalatunkról. Minden többlettudás és energia, amelyet hadrendbe tudunk állítani egymás javára, most felbecsülhetetlen kincs lett.

Éppen ezért a Gyártástrendet is kiadó PPH Média életre hívja a doingGood mozgalmat. Minden olyan vállalatnak, amely a lakosság érdekében és megsegítésére fel tudja ajánlani szolgáltatásait, termékeit, nyilvánosságot biztosítunk weboldalunkon, illetve közösségi oldalainkon.

Ha Ön termékét, szolgáltatását ingyen tudja biztosítani a lakosság vagy vállat részére, legalább nagyvárosi, kerületi méretben, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy hírt tudjunk adni róla.

A This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címünkre írja meg az alábbiakat:

  • felajánlás tárgya: 1-2 szóban
  • leírás: itt ki tudja fejteni
  • területi korlát: melyik város, kerület, vagy országos
  • egyéb korlát: pl. június 1-ig, pl. 100 ezer db erejéig, stb.
  • elérhetőség: ahol elérhető a felajánlás
  • kapcsolat: ahol az önöket el lehet érni

Várjuk leveleiket, felajánlásaikat!

(forrás: doingGood)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés