hirdetés
hirdetés

Smart home

Otthoni intelligens rendszerek

Innovatív kapcsolókat fejlesztett a Legrand. A világításvezérlés, a különböző beépített érzékelők és rádiótechnológival működő vezérlők az okosotthonok megteremtését segítik. A termékek többsége a szentesi gyárban készül. 

hirdetés

USB-töltőajzat
USB-töltőajzat
Az okoseszközök terjedésére válaszul fejlesztette a Legrand a Valena Life kapcsolócsaládot.

Az USB töltőaljzat felszerelésével tölthetők az okostelefonok, tabletek, vagy más eszközök. A beépíthető Bluetooth modullal az okostelefonról lehet zenét továbbítani a lakás más helyiségeibe. A többhelyiséges kihangosító-rendszerrel a lakáson belül egyfajta kommunikációs rendszer is kialakítható, mely a zeneszolgáltatás mellett lehetővé teszi a szoba-szoba közötti kommunikációt, gyermekfelügyeletet vagy akár ébresztőóra funkciót is. A zeneszolgáltatás három különböző hangforrásból (központi, helyi rádió, helyi külső bemeneti) választható.

A gáz- és folyadékszint érzékelők, valamint az IP44-es védelemmel ellátott termékek az otthon biztonságosabbá tételéhez járulnak hozzá: érzékelik az esetleges szivárgásokat, kritikus szintet elérő mennyiséget, majd fényjelzést és hangjelzést adnak. Megfelelő rendszer kiépítése esetén az érzékelők automatikusan elzárják a mágnes szelepeket, hogy a szivárgást minél előbb meg lehessen szüntetni.

Világításvezérlés

A világításvezérlési újdonságok közé tartozik az univerzális, minden fényforráshoz használható, nyomógombos fényerőszabályzó, a fényjelzős akadályjelző, a mozgásérzékelős vagy a késleltető kapcsoló. Az energiatakarékos kapcsoló tökéletes megoldás gyerekszobába, alagsorba, folyosóra, és olyan helyiségekbe, ahol a kézi felkapcsolást követően automatikus lekapcsolásra van igény. Az univerzális nyomógombos fényerőszabályzó „elalvás mód”-ban történő használatának segítségével lehetséges például a gyerekszobában a világítás fokozatos lekapcsolása 1 óra alatt.

Rádiós vezérlés

A rádiótechnológiával működő kapcsoló lehetőséget nyújt a váltókapcsolós kiépítéséhez (amikor egy fényforrás több helyről is fel- és lekapcsolható). A rádiójellel működő kapcsoló telepítése után a helyiség bármelyik részéről vezérelhető lesz majd a világítás.

MyHOME

A MyHOME rendszer speciális BUS kábelezésének és a központi irányító paneljeinek köszönhetően (ami fali LCD kijelző, de akár egy hagyományos okostelefon vagy tablet is lehet) az otthon számos elektronikus funkciójának előreprogramozását és távvezérlését lehetővé teszi, amivel növelhető a biztonságérzet, valamint csökkenthető az ingatlan energiafogyasztása. Ezek közé tartoznak a világításkapcsolás (érzékelős vagy szcenárió alapú), a redőnyvezérlés, a hőmérséklet-szabályzás, az audió és videó kaputelefon rendszerek, a betörés elleni védelmi megoldások, a CCTV technológia, de még a víz- és gázszivárgás riasztók is. 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiadónk társoldalai

hirdetés